Game Pass ile Forza Horizon 4 oynamak

BörekliPoça

Hectopat
Yer
BörekliPoça İle Fırına Doğru
Arkadaşlar aklımda uzun zamandır Forza Horizon 4 almak vardı. Geçen gün Microsoft'un sitesine baktığımda Xbox Game Pass'ın ilk 3 aya özel 6 TL olduğunu gördüm sizce ne yapmalıyım Game Pass alıp Forza'yı orada denemek mi yoksa direk oyunu almak mı? Bir başka sorumda sizce Forza Horizon 4 alınır mı? Bu arada oyunu Microsoft'tan değil de bir internet sitesinden alacağım 160 TL'ye eğer alırsam. Yardımlarınızı bekliyorum. (Merak edenler için oyunu Dualshock 4 üzerinden oynayacağım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 6 liraya önce oyunu denemek daha mantıklı. Denemek de değil 1 ay boyunca oynamak. Belki beğenmezsiniz.

Gamepass sistemi bana çok mantıklı geliyor. Oyunu en ucuzundan bile alsanız 160 lira ve bir kaç DLC de almak isteyebilirsiniz. Gamepass de bir DLC var.
Bunları almak istediğinizde 1 yıllık gamepass parası vermiş olacaksınız. 1 yıl sonra oyunun modası çoktan geçmiş olacak. AAA oyunların çoğu uzun süre oynanmazlar zaten.

Siz abonelik sistemi ile bir çok oyunu oynayabilirsiniz ve oyunun yenisi çıktığında büyük ihtimal onu da oynayacaksınız. Ama bugün forza horizon 4 alsanız bile 5. oyun çıktığında sadece 4. oyunun sahibi olacaksınız.

Son düzenleme:
Ben 3 aylık almıştım 6 liraya. Şimdi aylık 14.99 lira verip aldım. Forza 4 dahil bir sürü oyunu oynuyorum. Aylık abonelik sistemi seni rahatsız etmiyorsa denemeni öneririm. Çünkü 15 liraya sadece forza değil bir sürü oyun oynayabiliyorsun. Bana kalırsa bu şekilde bir dene.

Ben oyunu game pass üzerinde oynuyorum.Eğer oyuna sahip olmak istiyorsanız game pass e üye olun ondan sonra mağazadan forza horizon 4 alırken game pass üyesi olduğun için indirim veriyolar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı