thwoun Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 Xbox Game Pass almayı düşünüyorum. Ama Ultimate ile standard arasında kaldım. Aralarındaki fark nedir? Şimdiden teşekkürler.
Xbox Game Pass almayı düşünüyorum. Ama Ultimate ile standard arasında kaldım. Aralarındaki fark nedir? Şimdiden teşekkürler.
Sylesws Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 738 Çözümler 11 Yer Türkiye 19 Nisan 2025 #2 Konsol için mi kullanacaksınız, PC mi? Yoksa her ikisi de mi?
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.481 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #3 Ultimate almanızı öneririm yanında+Online üylikte mevcut(yeni ismi game Core'du sanırım).
thwoun Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #4 Sylesws dedi: Konsol için mi kullanacaksınız, PC mi? Yoksa her ikisi de mi? Genişletmek için tıkla... PC için.
Sylesws dedi: Konsol için mi kullanacaksınız, PC mi? Yoksa her ikisi de mi? Genişletmek için tıkla... PC için.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.663 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #5 thwoun dedi: PC için. Genişletmek için tıkla... Ultimate olanda Cloud Gaming var ve konsoldan da oynayabiliyorsun. Konsolda kullanmayacaksan PC al geç.
thwoun dedi: PC için. Genişletmek için tıkla... Ultimate olanda Cloud Gaming var ve konsoldan da oynayabiliyorsun. Konsolda kullanmayacaksan PC al geç.
thwoun Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #6 Mordo RS dedi: Ultimate olanda Cloud Gaming var ve konsoldan da oynayabiliyorsun. Konsolda kullanmayacaksan PC al geç. Genişletmek için tıkla... Cloud Gaming ne işe yarıyor?
Mordo RS dedi: Ultimate olanda Cloud Gaming var ve konsoldan da oynayabiliyorsun. Konsolda kullanmayacaksan PC al geç. Genişletmek için tıkla... Cloud Gaming ne işe yarıyor?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.697 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #7 thwoun dedi: Cloud Gaming ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... GeForce Now mantığı. Bulut üzerinden oynama.
thwoun dedi: Cloud Gaming ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... GeForce Now mantığı. Bulut üzerinden oynama.
aimhack Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #8 thwoun dedi: Cloud Gaming ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Mobilden oynamaniza olanak tanıyor diye biliyorum ama Türkiye'de bu tür servisler düzgün olmadığı için almanız gereksiz kalır gibime geliyor.
thwoun dedi: Cloud Gaming ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Mobilden oynamaniza olanak tanıyor diye biliyorum ama Türkiye'de bu tür servisler düzgün olmadığı için almanız gereksiz kalır gibime geliyor.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.207 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #9 aimhack dedi: Mobilden oynamaniza olanak tanıyor diye biliyorum ama Türkiye'de bu tür servisler düzgün olmadığı için almanız gereksiz kalır gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... PC içinde geçerli diye biliyorum, dediği gibi GeForce NOW mantığı.
aimhack dedi: Mobilden oynamaniza olanak tanıyor diye biliyorum ama Türkiye'de bu tür servisler düzgün olmadığı için almanız gereksiz kalır gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... PC içinde geçerli diye biliyorum, dediği gibi GeForce NOW mantığı.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Nisan 2025 #10 ubiiyy dedi: PC içinde geçerli diye biliyorum, dediği gibi GeForce NOW mantığı. Genişletmek için tıkla... Hayır PC üzerinden oynanabiliyor xCloud ancak Türkiye'de yok VPN açarak girilebiliyor.
ubiiyy dedi: PC içinde geçerli diye biliyorum, dediği gibi GeForce NOW mantığı. Genişletmek için tıkla... Hayır PC üzerinden oynanabiliyor xCloud ancak Türkiye'de yok VPN açarak girilebiliyor.