L Lorys Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #1 Forza Horizon 5 Xbox'da 1K Game Pass'te var. Game Pass alsam GFN ile oynayabilir miyim?
azkeskin Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 889 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #2 Evet, geçtiğimiz günlerde Gamepass GeforceNow'a eklendi. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS L Lorys Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #3 azkeskin dedi: Evet, geçtiğimiz günlerde Game Pass GeForce NOW'a eklendi. Genişletmek için tıkla... Ben daha ileriki dönemlerde eklenecek sanıyordum emin misiniz? Artı 0 Eksi
azkeskin dedi: Evet, geçtiğimiz günlerde Game Pass GeForce NOW'a eklendi. Genişletmek için tıkla... Ben daha ileriki dönemlerde eklenecek sanıyordum emin misiniz?
azkeskin Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 889 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #4 Lorys dedi: Ben daha ileriki dönemlerde eklenecek sanıyordum emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanıyorum ki Kasım'ın ortasında geldi. Eminim. Artı 0 Eksi
Lorys dedi: Ben daha ileriki dönemlerde eklenecek sanıyordum emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanıyorum ki Kasım'ın ortasında geldi. Eminim.
KS KS L Lorys Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #5 azkeskin dedi: Sanıyorum ki kasım'ın ortasında geldi. Eminim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için. Artı 0 Eksi
azkeskin dedi: Sanıyorum ki kasım'ın ortasında geldi. Eminim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için.
azkeskin Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 889 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #6 Lorys dedi: Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İlk cevabı çözüm olarak işaretler misiniz? Artı 0 Eksi
Lorys dedi: Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İlk cevabı çözüm olarak işaretler misiniz?