Xbox Game Pass ile ilgili deneyiminiz nasıl?

Katılım
12 Temmuz 2020
Mesajlar
3.158
Makaleler
4
Çözümler
3
Eskiden seviyordum ama sonradan abone olduğum için diğer platformlarda oyunlarım olduğu halde gamepassten oynamak zorundaymışım gibi hissettiğimi fark ettim. 3A dışındaki oyunları da oynarken acele hissi oluyor bende. Satın alarak oynamak daha güzel geliyor.
 
Game Pass çok faydalı. Gerçekten dev bir kütüphaneye ucuza erişiyoruz. Benim tek canımı sıkan şey DLC'leri içermiyor olması.
Bir de devamlı abone kalmayı gerekli görmüyorum artık, sadece çok önemli ve beklediğim bir oyun gelirse abone olup oynuyorum. Satın alarak oynamak aşırı pahalı oluyor hangi birisini alacağız? Oyuna sahip olma takıntısı olmayan insanlar için dört dörtlük hizmet. Ah bir de DLC'leri içeren bir paketi de olsa 200 yerine 300 versek mesela
 
Evet ben de güzel oyun gelince abone oluyorum da her ay aboneyken boş geliyor
 
Tam 4 yıldır Game Pass üyesiyim. Aylık olarak verdiğimi unuttum bile. Game Pass kütüphanesinden 100+ oyun bitirmiş bile olabilirim. Şahsen memnunum ve işe yarıyor.
 
3 yıllık alma muhabbetinde 700TL'ye falan almıştım 2026 Hazirana kadar sürüyor aboneliğim ve şimdiye kadar onlarca oyun oynadım hala da oynuyorum. Geçen ay kardeşimin bilgisayarı iyi değil diye ikinci el Series S aldım ona o da konsolda oynuyor sürekli. Kısacası bizim evde olmazsa olmaz bir şey şu anda bu hizmet. Hem dediğim gibi çok ucuza aldığım için para vermiş gibi bile hissetmiyorum.
 
En iyi abonelik sistemi bence. Paranla rezil olmuyorsun, karşılığını iyi bir şekilde veriyor. Hatta Microsoft Rewards kullanırsanız bedavadan Game Pass alabiliyorsunuz. Daha ne olsun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…