bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Şu şekilde bunu alınca Minecraft premium geliyor mu?
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.175 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Halkın diliyle söylersek: Evet, Minecraft Premium geliyor. Java ve Bedrock sürümünü 159,20 TL'ye satın alabilir durumdasınız.
Halkın diliyle söylersek: Evet, Minecraft Premium geliyor. Java ve Bedrock sürümünü 159,20 TL'ye satın alabilir durumdasınız.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 28 Ağustos 2023 #3 bensaid16 dedi: Eki Görüntüle 1920644 Şu şekilde bunu alınca Minecraft premium geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Minecraft Premium 2 sene önce aldım ama inan hiçbir işe yaramıyor o kadar bitmiş ki minecraft eskisi gibi değil serverlar.
bensaid16 dedi: Eki Görüntüle 1920644 Şu şekilde bunu alınca Minecraft premium geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Minecraft Premium 2 sene önce aldım ama inan hiçbir işe yaramıyor o kadar bitmiş ki minecraft eskisi gibi değil serverlar.
Kozmik_lion 46 Femtopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 Gelirse mük olur
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 Cuteaa dedi: Minecraft Premium 2 sene önce aldım ama inan hiçbir işe yaramıyor o kadar bitmiş ki minecraft eskisi gibi değil serverlar. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam ama arkadaşlarla gireceğiz Mcplayhd hypixel falan.
Cuteaa dedi: Minecraft Premium 2 sene önce aldım ama inan hiçbir işe yaramıyor o kadar bitmiş ki minecraft eskisi gibi değil serverlar. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam ama arkadaşlarla gireceğiz Mcplayhd hypixel falan.
FistikSarma Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #6 bensaid16 dedi: Maalesef hocam ama arkadaşlarla gireceğiz mcplayhd Hypixel falan. Genişletmek için tıkla... 2 hafta sonra sarmamaya başlıyor zaten direkt Game Pass alıp oynaman daha mantıklı olur.
bensaid16 dedi: Maalesef hocam ama arkadaşlarla gireceğiz mcplayhd Hypixel falan. Genişletmek için tıkla... 2 hafta sonra sarmamaya başlıyor zaten direkt Game Pass alıp oynaman daha mantıklı olur.
3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 28 Ağustos 2023 #7 Cuteaa dedi: Minecraft premium 2 sene önce aldım ama inan hiçbir işe yaramıyor o kadar bitmiş ki Minecraft eskisi gibi değil serverlar. Genişletmek için tıkla... Eski Minceaft'tan maalesef iz yok ama Microsoft'un Türkiye yerel fiyatlandırması çok güzel. Aktiflik eskisi kadar fazla değil. FistikSarma dedi: 2 hafta sonra sarmamaya başlıyor zaten direkt Game Pass alıp oynaman daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Minecraft bence 2 hafta oyna bırak oyunlardan değil. Modlaması ayrı keyifli shaderlama ise ayrı keyifli. Son düzenleme: 28 Ağustos 2023
Cuteaa dedi: Minecraft premium 2 sene önce aldım ama inan hiçbir işe yaramıyor o kadar bitmiş ki Minecraft eskisi gibi değil serverlar. Genişletmek için tıkla... Eski Minceaft'tan maalesef iz yok ama Microsoft'un Türkiye yerel fiyatlandırması çok güzel. Aktiflik eskisi kadar fazla değil. FistikSarma dedi: 2 hafta sonra sarmamaya başlıyor zaten direkt Game Pass alıp oynaman daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Minecraft bence 2 hafta oyna bırak oyunlardan değil. Modlaması ayrı keyifli shaderlama ise ayrı keyifli.
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #8 375274 dedi: Minecraft bence 2 hafta oyna bırak oyunlardan değil. Modlaması ayrı keyifli shaderlama ise ayrı keyifli. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hocam.
375274 dedi: Minecraft bence 2 hafta oyna bırak oyunlardan değil. Modlaması ayrı keyifli shaderlama ise ayrı keyifli. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hocam.