bedo0808 Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Game Pass ile FC 25 oynamak istiyorum ama sadece Showcase indiriliyor. Orijinal versiyonu var mı Game Pass'te ya da nasıl orijinalini indiririm?
Game Pass ile FC 25 oynamak istiyorum ama sadece Showcase indiriliyor. Orijinal versiyonu var mı Game Pass'te ya da nasıl orijinalini indiririm?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.479 Makaleler 2 Çözümler 35 15 Haziran 2025 #2 Game Pass'te var, indirebilirsin.
M ManisXold Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 Game Pass ile 10 saatlik bir oynama süresi var diye biliyorum onu aştığın için oynanmıyor olabilir. bedo0808 dedi: Game Pass ile FC 25 oynamak istiyorum ama sadece Showcase indiriliyor. Orijinal versiyonu var mı Game Pass'te ya da nasıl orijinalini indiririm? Genişletmek için tıkla...
Game Pass ile 10 saatlik bir oynama süresi var diye biliyorum onu aştığın için oynanmıyor olabilir. bedo0808 dedi: Game Pass ile FC 25 oynamak istiyorum ama sadece Showcase indiriliyor. Orijinal versiyonu var mı Game Pass'te ya da nasıl orijinalini indiririm? Genişletmek için tıkla...
Cemal Mola Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #4 ManisXold dedi: Game Pass ile 10 saatlik bir oynama süresi var diye biliyorum onu aştığın için oynanmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu ay o limit kalktı sınırsız oynanılabiliyor.
ManisXold dedi: Game Pass ile 10 saatlik bir oynama süresi var diye biliyorum onu aştığın için oynanmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu ay o limit kalktı sınırsız oynanılabiliyor.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.353 Çözümler 19 15 Haziran 2025 #5 Full sürümü eklendi sanırım. ManisXold dedi: Game Pass ile 10 saatlik bir oynama süresi var diye biliyorum onu aştığın için oynanmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla...
Full sürümü eklendi sanırım. ManisXold dedi: Game Pass ile 10 saatlik bir oynama süresi var diye biliyorum onu aştığın için oynanmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla...
Emreleoxs Femtopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #6 Ben bugün aldım game Pass üzerinden oynayabiliyorsunuz
ARDAQKL Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 340 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #7 ManisXold dedi: Game Pass ile 10 saatlik bir oynama süresi var diye biliyorum onu aştığın için oynanmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Full hali eklendi.
ManisXold dedi: Game Pass ile 10 saatlik bir oynama süresi var diye biliyorum onu aştığın için oynanmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Full hali eklendi.