Tamer 121 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #1 Xbox'dan yuklu Bannerlord'um sadece bir sıkıntıdan dolayi Xbox'u silip yenidien yukledim oyunu tekrar indiriyor ama oyun yuklu. Not: internetim cok kotu, 5 Mbps.
Xbox'dan yuklu Bannerlord'um sadece bir sıkıntıdan dolayi Xbox'u silip yenidien yukledim oyunu tekrar indiriyor ama oyun yuklu. Not: internetim cok kotu, 5 Mbps.
ulaselessar Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 6 Şubat 2024 #2 Tamer 121 dedi: Xbox'dan yuklu Bannerlord'um sadece bir sıkıntıdan dolayi Xbox'u silip yenidien yukledim oyunu tekrar indiriyor ama oyun yuklu. Not: internetim cok kotu, 5 Mbps. Genişletmek için tıkla... Aynı problemi Steam'de yaşadığım vakit nereye indireceğini sorduğunda oyunun yüklü olduğu dosyayı seçtiğim zaman düzelmişti.
Tamer 121 dedi: Xbox'dan yuklu Bannerlord'um sadece bir sıkıntıdan dolayi Xbox'u silip yenidien yukledim oyunu tekrar indiriyor ama oyun yuklu. Not: internetim cok kotu, 5 Mbps. Genişletmek için tıkla... Aynı problemi Steam'de yaşadığım vakit nereye indireceğini sorduğunda oyunun yüklü olduğu dosyayı seçtiğim zaman düzelmişti.
Tamer 121 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #3 ulaselessar dedi: Aynı problemi Steam'de yaşadığım vakit nereye indireceğini sorduğunda oyunun yüklü olduğu dosyayı seçtiğim zaman düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Xboxda olmadi
ulaselessar dedi: Aynı problemi Steam'de yaşadığım vakit nereye indireceğini sorduğunda oyunun yüklü olduğu dosyayı seçtiğim zaman düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Xboxda olmadi