Game Pass ile oynanan MFS2020'de premium yükseltmesi alınmışsa standart versiyonu almak yeterli mi?

Semih Gedik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Şu anda Game Pass hizmeti ile Microsoft Flight Simulator kullanıyorum. Simülasyonun içindeki marketplace'den zamanında ucuz olduğu için Premium Deluxe yükseltmesi aldım ve şu anda Game Pass ile oyunun tam sürümünü tecrübe ediyorum (Boeing 787 gibi uçakların hepsi açık yani). Bir aralar Starfield için sunulan Game Pass'li premium sürümü gibi bir sistemdeyim bir nevi. Fakat Game Pass'e gelen zamlardan sonra aboneliğimi yenileyip yenilememek konusunda kararsız olduğumdan oyunu tamamen satın almak istiyorum. Şu anda standart versiyon mağazada güzel bir indirimde. Eğer standart versiyonu alırsam, Game Pass olmadan da premium Deluxe içeriğine sahip olabilir miyim? Standart versiyon satın aldım diye elimde para vererek aldığım içeriği silme veya tekrardan indirtme gibi bir şansları var mı? Direkt olarak silinmese bile premium içeriğini kullanırken ban da yiyebilirim veya format atmam gerekirse tekrar indirmem gerekebilir. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Veya geliştiricilerle doğrudan iletişime geçme yolu bilen varsa da olur. Kendi sitelerine attığım maili epeydir yanıtlamadılar*

En azından geliştiricilerle nasıl iletişime geçebilirim bilen var mı? Kendi sitelerindeki maile yazmıştım ama epey oldu dönmediler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (466).png
    Ekran Görüntüsü (466).png
    2,3 MB · Görüntüleme: 46
  • Ekran Görüntüsü (467).png
    Ekran Görüntüsü (467).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Görüntüsü (468).png
    Ekran Görüntüsü (468).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

Technopat Haberler