GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar, elimde kablolu bir gamepad var. Bunu nasıl Game Pass oyunlarını oynarken aktif edebilirim?
Arkadaşlar, elimde kablolu bir gamepad var. Bunu nasıl Game Pass oyunlarını oynarken aktif edebilirim?
Furkan000110 Picopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 109 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #2 GeraltOf_Rivia dedi: Arkadaşlar, elimde kablolu bir gamepad var. Bunu nasıl Game Pass oyunlarını oynarken aktif edebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarına X360 kurarak oynayabilirsin.
GeraltOf_Rivia dedi: Arkadaşlar, elimde kablolu bir gamepad var. Bunu nasıl Game Pass oyunlarını oynarken aktif edebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarına X360 kurarak oynayabilirsin.
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #3 Furkan000110 dedi: Oyun dosyalarına X360 kurarak oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... FIFA 22 oynarken denedim fakat olmadı.
Furkan000110 dedi: Oyun dosyalarına X360 kurarak oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... FIFA 22 oynarken denedim fakat olmadı.
Furkan000110 Picopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 109 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #4 GeraltOf_Rivia dedi: FIFA 22 oynarken denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Düzgün kuramamışsındır internette birçok rehber var onlara bakarak kurabilirsin.
GeraltOf_Rivia dedi: FIFA 22 oynarken denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Düzgün kuramamışsındır internette birçok rehber var onlara bakarak kurabilirsin.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #5 GeraltOf_Rivia dedi: FIFA 22 oynarken denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben Game Pass ile FIFA 22 oynarken gamepad kablosunu taktığımda gamepadi direkt algılıyordu ve oynayabiliyordum. Gamepadim F310.
GeraltOf_Rivia dedi: FIFA 22 oynarken denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben Game Pass ile FIFA 22 oynarken gamepad kablosunu taktığımda gamepadi direkt algılıyordu ve oynayabiliyordum. Gamepadim F310.
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #6 Vorfell dedi: Ben Game Pass ile FIFA 22 oynarken gamepad kablosunu taktığımda gamepadi direkt algılıyordu ve oynayabiliyordum. Gamepadim F310. Genişletmek için tıkla... Bende olmuyor Steam'de oluyor ama Game Pass olmadı nedense. Furkan000110 dedi: Düzgün kuramamışsındır internette birçok rehber var onlara bakarak kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim fakat olmuyor. Zaten daha öncesindede denemiştim.
Vorfell dedi: Ben Game Pass ile FIFA 22 oynarken gamepad kablosunu taktığımda gamepadi direkt algılıyordu ve oynayabiliyordum. Gamepadim F310. Genişletmek için tıkla... Bende olmuyor Steam'de oluyor ama Game Pass olmadı nedense. Furkan000110 dedi: Düzgün kuramamışsındır internette birçok rehber var onlara bakarak kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim fakat olmuyor. Zaten daha öncesindede denemiştim.