F fl1py Femtopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 Merhaba GeForce NOW üzerinden oyun oynamak için Game Pass aldım fakat Ubisoft oyunlarını oynayamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2024
Merhaba GeForce NOW üzerinden oyun oynamak için Game Pass aldım fakat Ubisoft oyunlarını oynayamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arishem Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuyla alakasız izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuyla alakasız izlemenizi öneririm.
F fl1py Femtopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #3 Biliyorum videoyu fakat 3ay 400 TL'ye bulunmaz nimet memnunum oynadığım oyunlar için yetiyor bana RTX2080'den düşük kart görmedim daha.
Biliyorum videoyu fakat 3ay 400 TL'ye bulunmaz nimet memnunum oynadığım oyunlar için yetiyor bana RTX2080'den düşük kart görmedim daha.
Arishem Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #4 fl1py dedi: Biliyorum videoyu fakat 3ay 400 TL'ye bulunmaz nimet memnunum oynadığım oyunlar için yetiyor bana RTX2080'den düşük kart görmedim daha. Genişletmek için tıkla... Memnunsanız sıkıntı yok ama o kadar para veriyorsunuz sonuçta, karşılığını vermeleri lazım.
fl1py dedi: Biliyorum videoyu fakat 3ay 400 TL'ye bulunmaz nimet memnunum oynadığım oyunlar için yetiyor bana RTX2080'den düşük kart görmedim daha. Genişletmek için tıkla... Memnunsanız sıkıntı yok ama o kadar para veriyorsunuz sonuçta, karşılığını vermeleri lazım.
F fl1py Femtopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #5 Şöyle düşünmek lazım internet kafeye gideceğime 3 ay 400 kampanyası ile resmen bedavaya geldi.