Slytherinli Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 24 Haziran 2022 #1 1 aylık kod vardı etkinleştirdim kredi kartı da girdirdi bu ay oynayıp iptal edeceğim. Şu an iptal etsem direkt gider mi? Yoksa ay sonu mu sonlanır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
1 aylık kod vardı etkinleştirdim kredi kartı da girdirdi bu ay oynayıp iptal edeceğim. Şu an iptal etsem direkt gider mi? Yoksa ay sonu mu sonlanır?
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 24 Haziran 2022 #2 Slytherinli dedi: 1 aylık kod vardı etkinleştirdim kredi kartı da girdirdi bu ay oynayıp iptal edeceğim. Şu an iptal etsem direkt gider mi? Yoksa ay sonu mu sonlanır? Genişletmek için tıkla... Hayır sonlanmaz. 1 ay sonuna kadar kullanırsın.
Slytherinli dedi: 1 aylık kod vardı etkinleştirdim kredi kartı da girdirdi bu ay oynayıp iptal edeceğim. Şu an iptal etsem direkt gider mi? Yoksa ay sonu mu sonlanır? Genişletmek için tıkla... Hayır sonlanmaz. 1 ay sonuna kadar kullanırsın.
Uğur Derin Dondurucu Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 762 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7500f-Colorful Battle-Ax B650M-Plus V14-Powercolor Rx 7800 XT-Apacer Panther 1x16 DDR5 5200Mhz CL38-James Donkey JD1024-Vento VG12AL-FSP Hydro 750W-Philips Evnia 27M2N5500 Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 Slytherinli dedi: 1 aylık kod vardı etkinleştirdim kredi kartı da girdirdi bu ay oynayıp iptal edeceğim. Şu an iptal etsem direkt gider mi? Yoksa ay sonu mu sonlanır? Genişletmek için tıkla... Ay sonu biter diye düşünüyorum.
Slytherinli dedi: 1 aylık kod vardı etkinleştirdim kredi kartı da girdirdi bu ay oynayıp iptal edeceğim. Şu an iptal etsem direkt gider mi? Yoksa ay sonu mu sonlanır? Genişletmek için tıkla... Ay sonu biter diye düşünüyorum.
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.796 Makaleler 11 Çözümler 23 24 Haziran 2022 #4 Hayır sonuna kadar devam eder. Ben 3 aylık hediyeden yararlandım kartımı istedi girdim hediyeyi uygular uygulamaz yenilemeyi kapattım.
Hayır sonuna kadar devam eder. Ben 3 aylık hediyeden yararlandım kartımı istedi girdim hediyeyi uygular uygulamaz yenilemeyi kapattım.