Xbox Game Pass It Takes Two tüm bölümler oynanamıyor

Whippinsy

Centipat
Daha fazla  
3 gün önce Xbox Game Pass aboneliği aldım. Fakat arkadaşımla It Takes Two oynarken friend Pass yazdığını gördüm. Xbox Game Pass alınca EA Play aboneliği de gelmiyor muydu? Neden şimdi benden oyunun tam sürümünü satın almamı istiyor? Chapter 1'i bitirdik daha da devam ettirmedi. Çözümü var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iki sürüm var, friend Pass deneme sürümü gibi bir şey. Eğer ikinizde de game Pass varsa friend Pass değil direkt oyunu indirin. Arkadaşında game Pass yok ise sadece o friend Pass indirsin.

Hocam iki sürüm var, friend Pass deneme sürümü gibi bir şey. Eğer ikinizde de game Pass varsa friend Pass değil direkt oyunu indirin. Arkadaşında game Pass yok ise sadece o friend Pass indirsin.
Hocam zaten Xbox Gamepass üzerinden indirdim, beni direk EA Play uygulamasına atıp oradan indirtti. Ben friend pass diye bişeye tıkladığımı hatırlamıyorum.

Hocam hatırlamasan da büyük ihtimalle friend Pass indirmişsindir. Tam sürümü mevcut oyunun.

Hocam Xbox Game Pass hesabımdan yükle ye tıkladığımda, beni EA Play'e atıyor ve ekrana yükleme işlemi geliyor. Dün yüklediğimde de böyle yükledim.

Hocam Xbox Game Pass hesabımdan yükle ye tıkladığımda, beni EA Play'e atıyor ve ekrana yükleme işlemi geliyor. Dün yüklediğimde de böyle yükledim.

Aşağıdaki friend Pass'a basmıyorum direk Xbox uygulamasından yükleye bastığımda yükleme ekranı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…