3 gün önce Xbox Game Pass aboneliği aldım. Fakat arkadaşımla It Takes Two oynarken friend Pass yazdığını gördüm. Xbox Game Pass alınca EA Play aboneliği de gelmiyor muydu? Neden şimdi benden oyunun tam sürümünü satın almamı istiyor? Chapter 1'i bitirdik daha da devam ettirmedi. Çözümü var mıdır acaba?
Hocam iki sürüm var, friend Pass deneme sürümü gibi bir şey. Eğer ikinizde de game Pass varsa friend Pass değil direkt oyunu indirin. Arkadaşında game Pass yok ise sadece o friend Pass indirsin.
Hocam iki sürüm var, friend Pass deneme sürümü gibi bir şey. Eğer ikinizde de game Pass varsa friend Pass değil direkt oyunu indirin. Arkadaşında game Pass yok ise sadece o friend Pass indirsin.
Hocam zaten Xbox Gamepass üzerinden indirdim, beni direk EA Play uygulamasına atıp oradan indirtti. Ben friend pass diye bişeye tıkladığımı hatırlamıyorum.
Hocam zaten Xbox Game Pass üzerinden indirdim, beni direk EA Play uygulamasına atıp oradan indirtti. Ben friend Pass diye bir şeye tıkladığımı hatırlamıyorum.