aspcet576 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #1 Merhaba Game Pass aldıktan sonra 14 gün geçtiği halde mesela 15. gün iade edilebilir mi? Deneyimi olan var mı?
Merhaba Game Pass aldıktan sonra 14 gün geçtiği halde mesela 15. gün iade edilebilir mi? Deneyimi olan var mı?
sa as bibo Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #2 Direk iade edebilirsiniz size iki seçenek sunuyor. ya ay sonuna kadar kullanabiliyorsunuz yada kalan gün sayısına göre para iadesi yapıyor.
Direk iade edebilirsiniz size iki seçenek sunuyor. ya ay sonuna kadar kullanabiliyorsunuz yada kalan gün sayısına göre para iadesi yapıyor.
aspcet576 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #3 sa as bibo dedi: Direk iade edebilirsiniz size iki seçenek sunuyor. ya ay sonuna kadar kullanabiliyorsunuz yada kalan gün sayısına göre para iadesi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler ben yani ful refund yapmıyorlar
sa as bibo dedi: Direk iade edebilirsiniz size iki seçenek sunuyor. ya ay sonuna kadar kullanabiliyorsunuz yada kalan gün sayısına göre para iadesi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler ben yani ful refund yapmıyorlar
sa as bibo Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #4 Evet sonuç olarak o güne kadar kullandınız
aspcet576 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #5 sa as bibo dedi: Evet sonuç olarak o güne kadar kullandınız Genişletmek için tıkla... Evet doğru ben çakallık yapmaya çalışıyorum
sa as bibo dedi: Evet sonuç olarak o güne kadar kullandınız Genişletmek için tıkla... Evet doğru ben çakallık yapmaya çalışıyorum