LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 12 Aralık 2020 #1 Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın. www.microsoft.com Girdiğimde 29, 99TL diyor. 5, 90 olması gerekmiyor mu bunun?
Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın. www.microsoft.com Girdiğimde 29, 99TL diyor. 5, 90 olması gerekmiyor mu bunun?
gizliaadam Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 413 Çözümler 1 12 Aralık 2020 #2 LethalSmile dedi: Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın. www.microsoft.com Girdiğimde 29, 99TL diyor. 5, 90 olması gerekmiyor mu bunun? Genişletmek için tıkla... İlk ay 5.90. Önceden aldıysanız bu yüzden gözükmüyordur. Bende gözüküyor.
LethalSmile dedi: Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın. www.microsoft.com Girdiğimde 29, 99TL diyor. 5, 90 olması gerekmiyor mu bunun? Genişletmek için tıkla... İlk ay 5.90. Önceden aldıysanız bu yüzden gözükmüyordur. Bende gözüküyor.
E egediyentavuk Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 220 12 Aralık 2020 #3 LethalSmile dedi: Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın. www.microsoft.com Girdiğimde 29, 99TL diyor. 5, 90 olması gerekmiyor mu bunun? Genişletmek için tıkla... İlk alacağınız için 5.90 normalde o fiyatlarda.
LethalSmile dedi: Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın. www.microsoft.com Girdiğimde 29, 99TL diyor. 5, 90 olması gerekmiyor mu bunun? Genişletmek için tıkla... İlk alacağınız için 5.90 normalde o fiyatlarda.
LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 12 Aralık 2020 #4 gizliaadam dedi: İlk ay 5.90. Önceden aldıysanız bu yüzden gözükmüyordur. Bende gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Başka hesaba geçtim. Eskiden başka hesaba geçtiğinde tekrardan 5,90 gözüküyordu.
gizliaadam dedi: İlk ay 5.90. Önceden aldıysanız bu yüzden gözükmüyordur. Bende gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Başka hesaba geçtim. Eskiden başka hesaba geçtiğinde tekrardan 5,90 gözüküyordu.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 12 Aralık 2020 #5 Link burada.
LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 12 Aralık 2020 #6 Marked One dedi: Eki Görüntüle 776680 Link burada. Genişletmek için tıkla... Girdiğimde tekrar 29TL diyor. Önceden satın aldım, Başka hesaba geçtim. Eskiden başka hesaba geçtiğinde tekrardan 5,90 gözüküyordu. Bu olay kalktı mı?
Marked One dedi: Eki Görüntüle 776680 Link burada. Genişletmek için tıkla... Girdiğimde tekrar 29TL diyor. Önceden satın aldım, Başka hesaba geçtim. Eskiden başka hesaba geçtiğinde tekrardan 5,90 gözüküyordu. Bu olay kalktı mı?
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 12 Aralık 2020 #7 LethalSmile dedi: Girdiğimde tekrar 29TL diyor. Önceden satın aldım, Başka hesaba geçtim. Eskiden başka hesaba geçtiğinde tekrardan 5,90 gözüküyordu. Bu olay kalktı mı? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef. Korsana destek olur mu bilmiyorum ama tarayıcı çerezlerini temizlemeyi deneyin. Olmadı VPN denersiniz.
LethalSmile dedi: Girdiğimde tekrar 29TL diyor. Önceden satın aldım, Başka hesaba geçtim. Eskiden başka hesaba geçtiğinde tekrardan 5,90 gözüküyordu. Bu olay kalktı mı? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok maalesef. Korsana destek olur mu bilmiyorum ama tarayıcı çerezlerini temizlemeyi deneyin. Olmadı VPN denersiniz.
LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 12 Aralık 2020 #8 Marked One dedi: Bilgim yok maalesef. Korsana destek olur mu bilmiyorum ama tarayıcı çerezlerini temizlemeyi deneyin. Olmadı VPN denersiniz. Genişletmek için tıkla... Korsan değil bu. Para veriyorum.
Marked One dedi: Bilgim yok maalesef. Korsana destek olur mu bilmiyorum ama tarayıcı çerezlerini temizlemeyi deneyin. Olmadı VPN denersiniz. Genişletmek için tıkla... Korsan değil bu. Para veriyorum.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 12 Aralık 2020 #9 LethalSmile dedi: Korsan değil bu. Para veriyorum. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Orada ilk ay yazıyor. Siz sürekli farklı hesap açıp daha az para veriyorsunuz. Dediğim gibi kişiden kişiye değişen bir olaydır bu.
LethalSmile dedi: Korsan değil bu. Para veriyorum. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Orada ilk ay yazıyor. Siz sürekli farklı hesap açıp daha az para veriyorsunuz. Dediğim gibi kişiden kişiye değişen bir olaydır bu.
M mfnafe12 Femtopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #10 LethalSmile dedi: Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın. www.microsoft.com Girdiğimde 29, 99TL diyor. 5, 90 olması gerekmiyor mu bunun? Genişletmek için tıkla... Hocam alamadıysan şu an 6 TL haberin olsun.
LethalSmile dedi: Bilgisayar Game Pass — Bilgisayar 1 Ay ürününü satın al | Xbox Düşük bir aylık ücret karşılığında Starfield, Forza Motorsport oyunlarını ve yüzlerce diğer bilgisayar oyununu oynayın. www.microsoft.com Girdiğimde 29, 99TL diyor. 5, 90 olması gerekmiyor mu bunun? Genişletmek için tıkla... Hocam alamadıysan şu an 6 TL haberin olsun.