Ç Çınar.gyrt Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Xbox Game Pass kodu alırsam bunu yazın kullanabilir miyim? Kodların süresi bitiyor mu? Ayrıca bazı sitelerde kodlar çok ucuz bunlar alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
Xbox Game Pass kodu alırsam bunu yazın kullanabilir miyim? Kodların süresi bitiyor mu? Ayrıca bazı sitelerde kodlar çok ucuz bunlar alınır mı?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 16 Ocak 2024 #2 “Bir mağazadan alınan ön ödemeli bir kod ise, genellikle bir son kullanma tarihi olmaz ancak varsa kartın üzerinde listelenir.*” Kampanya ile alınan kodlar ise genellikle 1-2 ay geçerlilik süresi olur (kampanya koşullarında yazıyor olmaları lazım). * Xbox Support answers.microsoft.com
“Bir mağazadan alınan ön ödemeli bir kod ise, genellikle bir son kullanma tarihi olmaz ancak varsa kartın üzerinde listelenir.*” Kampanya ile alınan kodlar ise genellikle 1-2 ay geçerlilik süresi olur (kampanya koşullarında yazıyor olmaları lazım). * Xbox Support answers.microsoft.com
Ç Çınar.gyrt Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 519928 dedi: “Bir mağazadan alınan ön ödemeli bir kod ise, genellikle bir son kullanma tarihi olmaz ancak varsa kartın üzerinde listelenir.*” Kampanya ile alınan kodlar ise genellikle 1-2 ay geçerlilik süresi olur (kampanya koşullarında yazıyor olmaları lazım). * Xbox Support answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hocam internette araştirdım ama hiçbir sitede bulamadım. (Ucuza satan siteler dışında bulamadım) Nereden bulabilirim bir bilgin var mı?
519928 dedi: “Bir mağazadan alınan ön ödemeli bir kod ise, genellikle bir son kullanma tarihi olmaz ancak varsa kartın üzerinde listelenir.*” Kampanya ile alınan kodlar ise genellikle 1-2 ay geçerlilik süresi olur (kampanya koşullarında yazıyor olmaları lazım). * Xbox Support answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hocam internette araştirdım ama hiçbir sitede bulamadım. (Ucuza satan siteler dışında bulamadım) Nereden bulabilirim bir bilgin var mı?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 16 Ocak 2024 #4 Çınar.gyrt dedi: Hocam internette araştirdım ama hiçbir sitede bulamadım. (Ucuza satan siteler dışında bulamadım) Nereden bulabilirim bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Xbox Hediye Kartları - Game Pass Satın Al - eTail TR Xbox Hediye Kartları - Game Pass Kodunu en uygun fiyata Satın Al ve Xbox hesabın üzerinden hemen etkinleştir. etail.com.tr Burada bulunuyor. Son kullanım tarihi yok sanırım fakat yine de iletişime geçip sorun isterseniz.
Çınar.gyrt dedi: Hocam internette araştirdım ama hiçbir sitede bulamadım. (Ucuza satan siteler dışında bulamadım) Nereden bulabilirim bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Xbox Hediye Kartları - Game Pass Satın Al - eTail TR Xbox Hediye Kartları - Game Pass Kodunu en uygun fiyata Satın Al ve Xbox hesabın üzerinden hemen etkinleştir. etail.com.tr Burada bulunuyor. Son kullanım tarihi yok sanırım fakat yine de iletişime geçip sorun isterseniz.