kotosqu61 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 210 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Alttaki resimdeki hata benzeri şeyi alıyorum ne yapmalıyım. Dosya Ekleri Screenshot_2023-01-20-16-35-53-199-edit_com.android.chrome.jpg 75,6 KB · Görüntüleme: 50
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 kotosqu61 dedi: Alttaki resimdeki hata benzeri şeyi alıyorum ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Ya önceden hesapda kod kullandınız ya da kod kullanılmış müşteri hizmetleri bana bunu söylemişti. Artı 0 Eksi
kotosqu61 dedi: Alttaki resimdeki hata benzeri şeyi alıyorum ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Ya önceden hesapda kod kullandınız ya da kod kullanılmış müşteri hizmetleri bana bunu söylemişti.
KS KS kotosqu61 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 210 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #3 Erdym dedi: Ya önceden hesapda kod kullandınız ya da kod kullanılmış müşteri hizmetleri bana bunu söylemişti. Genişletmek için tıkla... Önceden bu hesapta başka bir kod kullanmıştım ayrıca ben bu kodu çekilişe verdim çıkan arkadaş kullanmadı ikisinden birisi yani. Artı 0 Eksi
Erdym dedi: Ya önceden hesapda kod kullandınız ya da kod kullanılmış müşteri hizmetleri bana bunu söylemişti. Genişletmek için tıkla... Önceden bu hesapta başka bir kod kullanmıştım ayrıca ben bu kodu çekilişe verdim çıkan arkadaş kullanmadı ikisinden birisi yani.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #4 kotosqu61 dedi: Önceden bu hesapta başka bir kod kullanmıştım ayrıca ben bu kodu çekilişe verdim çıkan arkadaş kullanmadı ikisinden birisi yani. Genişletmek için tıkla... Hesapta zaten kullandıysanız yeni bir hesap açıp deneyin. Artı 0 Eksi
kotosqu61 dedi: Önceden bu hesapta başka bir kod kullanmıştım ayrıca ben bu kodu çekilişe verdim çıkan arkadaş kullanmadı ikisinden birisi yani. Genişletmek için tıkla... Hesapta zaten kullandıysanız yeni bir hesap açıp deneyin.
KS KS kotosqu61 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 210 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #5 Erdym dedi: Hesapta zaten kullandıysanız yeni bir hesap açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam aynı hatayı veriyor. Ayrıca çocuk kodu kullanmamış. Artı 0 Eksi
Erdym dedi: Hesapta zaten kullandıysanız yeni bir hesap açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam aynı hatayı veriyor. Ayrıca çocuk kodu kullanmamış.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #6 kotosqu61 dedi: Denedim hocam aynı hatayı veriyor. Ayrıca çocuk kodu kullanmamış. Genişletmek için tıkla... Benim gibi canlı desteğe girip kodu atarsanız kontrol edebilirler ama muhtemelen benim dediğim sonuçlar çıkar. Artı 0 Eksi
kotosqu61 dedi: Denedim hocam aynı hatayı veriyor. Ayrıca çocuk kodu kullanmamış. Genişletmek için tıkla... Benim gibi canlı desteğe girip kodu atarsanız kontrol edebilirler ama muhtemelen benim dediğim sonuçlar çıkar.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Ocak 2023 #7 Çekilişle verdiğin kodu niye kullanıyorsun ki? Eğer kullanmadıysa tekrar çekiliş yap. Zaten kullanmadığını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Çekilişle verdiğin kodu niye kullanıyorsun ki? Eğer kullanmadıysa tekrar çekiliş yap. Zaten kullanmadığını düşünmüyorum.
KS KS kotosqu61 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 210 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #8 Silinen üye dedi: Çekilişle verdiğin kodu niye kullanıyorsun ki? Eğer kullanmadıysa tekrar çekiliş yap. Zaten kullanmadığını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Çocuk kullanmadı kodu istemedi bende beleş Nitro veriyor diye kullanacağım yoksa ihtiyacım yok. Erdym dedi: Benim gibi canlı desteğe girip kodu atarsanız kontrol edebilirler ama muhtemelen benim dediğim sonuçlar çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam canlı destek nasıl girebilirim? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Çekilişle verdiğin kodu niye kullanıyorsun ki? Eğer kullanmadıysa tekrar çekiliş yap. Zaten kullanmadığını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Çocuk kullanmadı kodu istemedi bende beleş Nitro veriyor diye kullanacağım yoksa ihtiyacım yok. Erdym dedi: Benim gibi canlı desteğe girip kodu atarsanız kontrol edebilirler ama muhtemelen benim dediğim sonuçlar çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam canlı destek nasıl girebilirim?
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #9 kotosqu61 dedi: Çocuk kullanmadı kodu istemedi bende beleş Nitro veriyor diye kullanacağım yoksa ihtiyacım yok. Hocam canlı destek nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... İlk olarak bu siteye girin Xbox Support Daha sonra şu adımları takip edin. Daha sonradan sizi bir sayfaya atıyor ve müşteri hizmetlerine bağlıyor. Artı 0 Eksi
kotosqu61 dedi: Çocuk kullanmadı kodu istemedi bende beleş Nitro veriyor diye kullanacağım yoksa ihtiyacım yok. Hocam canlı destek nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... İlk olarak bu siteye girin Xbox Support Daha sonra şu adımları takip edin. Daha sonradan sizi bir sayfaya atıyor ve müşteri hizmetlerine bağlıyor.
KS KS kotosqu61 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 210 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #10 Erdym dedi: İlk olarak bu siteye girin Xbox Support Daha sonra şu adımları takip edin. Eki Görüntüle 1639041 Eki Görüntüle 1639042 Eki Görüntüle 1639043 Daha sonradan sizi bir sayfaya atıyor ve müşteri hizmetlerine bağlıyor. Genişletmek için tıkla... Sesli mi? Artı 0 Eksi
Erdym dedi: İlk olarak bu siteye girin Xbox Support Daha sonra şu adımları takip edin. Eki Görüntüle 1639041 Eki Görüntüle 1639042 Eki Görüntüle 1639043 Daha sonradan sizi bir sayfaya atıyor ve müşteri hizmetlerine bağlıyor. Genişletmek için tıkla... Sesli mi?