micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar ben bir siteden Xbox Game Pass keyi aldım, bu key Amerika keyiymiş, neyse yeni hesap oluşturdum konumunu Amerika seçtim fakat keyi etkinleştirirken sipariş konumunu girerken o konumu kabul etmiyor, konum hatası veriyor ne yapabilirim?
Arkadaşlar ben bir siteden Xbox Game Pass keyi aldım, bu key Amerika keyiymiş, neyse yeni hesap oluşturdum konumunu Amerika seçtim fakat keyi etkinleştirirken sipariş konumunu girerken o konumu kabul etmiyor, konum hatası veriyor ne yapabilirim?
Çözüm bvtushka 4 Temmuz 2025 micheal owen dedi: Hocam yok yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, City: Bellingham State: Washington Zip Code: 98225 Street: 1513 12th St bunları girer misiniz?
micheal owen dedi: Hocam yok yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, City: Bellingham State: Washington Zip Code: 98225 Street: 1513 12th St bunları girer misiniz?
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #2 Merhaba, Ekran görüntüsü iletir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 bvtushka dedi: Merhaba, Ekran görüntüsü iletir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye sayfasından kod kullanılmıyor, Amerika sayfasında ise böyle konum hatası veriyor. Dosya Ekleri xb1.png 42,6 KB · Görüntüleme: 15 Artı 0 Eksi
bvtushka dedi: Merhaba, Ekran görüntüsü iletir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye sayfasından kod kullanılmıyor, Amerika sayfasında ise böyle konum hatası veriyor.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #4 micheal owen dedi: Hocam Türkiye sayfasından kod kullanılmıyor, Amerika sayfasında ise böyle konum hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, USA Fake Address Buradan bir adres girip dener misiniz? Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Hocam Türkiye sayfasından kod kullanılmıyor, Amerika sayfasında ise böyle konum hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba, USA Fake Address Buradan bir adres girip dener misiniz?
KS KS micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 bvtushka dedi: Merhaba, USA Fake Address Buradan bir adres girip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yok yine olmuyor. Dosya Ekleri 333.png 10,7 KB · Görüntüleme: 17 Artı 0 Eksi
bvtushka dedi: Merhaba, USA Fake Address Buradan bir adres girip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yok yine olmuyor.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #6 micheal owen dedi: Hocam yok yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, City: Bellingham State: Washington Zip Code: 98225 Street: 1513 12th St bunları girer misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
micheal owen dedi: Hocam yok yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, City: Bellingham State: Washington Zip Code: 98225 Street: 1513 12th St bunları girer misiniz?
KS KS micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #7 Sen ne kral bir adamsın be hocam, ilanı satan adam bile yardım edememişti, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #8 micheal owen dedi: Sen ne kral bir adamsın be hocam, ilanı satan adam bile yardım edememişti, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Sen ne kral bir adamsın be hocam, ilanı satan adam bile yardım edememişti, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, iyi sosyaller.