O OziBey Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 74 9 Mart 2022 #1 Game Pass de kullandığım kart kapandı, başka kart ekliyorum ama hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor?
O OziBey Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 74 9 Mart 2022 #3 @RodmanDennis başka kart girdiğim zaman böyle oluyor
R RodmanDennis Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 329 9 Mart 2022 #4 OziBey dedi: Eki Görüntüle 1326793 @RodmanDennis başka kart girdiğim zaman böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir tarayıcıdan Microsoft hesabınıza giriş yapın ve ödeme yöntemini değiştirin.
OziBey dedi: Eki Görüntüle 1326793 @RodmanDennis başka kart girdiğim zaman böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir tarayıcıdan Microsoft hesabınıza giriş yapın ve ödeme yöntemini değiştirin.
O OziBey Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 74 9 Mart 2022 #5 RodmanDennis dedi: Başka bir tarayıcıdan Microsoft hesabınıza giriş yapın ve ödeme yöntemini değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün kartları sildim kullanmak istediğim kartı tekrar girdim ama gene fotoğraftaki hatayı veriyor @RodmanDennis Son düzenleme: 9 Mart 2022
RodmanDennis dedi: Başka bir tarayıcıdan Microsoft hesabınıza giriş yapın ve ödeme yöntemini değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün kartları sildim kullanmak istediğim kartı tekrar girdim ama gene fotoğraftaki hatayı veriyor @RodmanDennis