Xbox Sürprizbozan Game Pass Lies of P save dosyaları

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Frstghost

Kilopat
Makaleler
2
Lies of P'yi Xbox Game Pass'tan oynayanlar icin birkaç save dosyasi hazirladim.
Diger sonu görmek isteyenler icin (Gepetto'ya kalbi verme, vermeme) vs.

3. son olan yani "kukla Sophia'nin yaninda biten son" maalesef yok. O son icin Game Plus yaptim ama o son icin tüm oyun boyunca ana veya yan görevlerde en az %50 yalan söylememiz gerekiyormus, ben baska bir sekilde yapildigini zannettigim icin görevleri es gecmistim bir gameplus daha yapmaya üsendim :D

Nedense save dosyanin konumu Game Pass'tan oynayanlar icin garip bir yerde.
Save dosyasi konumu:
C:\Users\(kullanici adiniz)\AppData\Local\Packages\Neowiz.3616725F496B_r4z3116tdh636\SystemAppData

Eger oyunu birazcik oynadiysaniz, bu konumda iki dosya olacak biri wgs digeri sayilardan olusan bir dosya. Sayilardan olusan dosya sizin save dosyaniz. Save dosyanizin yedegini alin, sonradan tekrar geri dönebilmeniz icin.
Sonra asagidaki linklerdeki save dosyalarindan birini kendi save dosyanizla degistirin. Oyuna girdiginizde direkt gelmesi lazim eger gelmezse, sadece iclerindeki 9 dosyayi kendi save dosyanizdakiyle degistirin. Umarim ise yarar :)

https://www.mediafire.com/folder/j0k329itiibfm/11.+bölüm+baslangic

https://www.mediafire.com/folder/328rd6xl46757/11.+bölüm+Laxasia+boss+fight

Son düzenleme:
@Frstghost Hocam oyunu bitirmeye çok yaklaştım (3 boss 1 mini boss kaldı) ama açıkçası hemen bitirmek istediğim tekrar tekrar ölmek ve saatler harcamak istemediğim için bu linkleri kullanmak istedim ama indirme linkinde biraz sorun yaşıyorum her şeyi tek tek indirip aynı isimlerde klasörlerde mi birleştirmeliyim? Çünkü klasörü tekde indiremiyorum.

Son düzenleme:
@Frstghost Hocam oyunu bitirmeye çok yaklaştım (3 boss 1 mini boss kaldı) ama açıkçası hemen bitirmek istediğim tekrar tekrar ölmek ve saatler harcamak istemediğim için bu linkleri kullanmak istedim ama indirme linkinde biraz sorun yaşıyorum her şeyi tek tek indirip aynı isimlerde klasörlerde mi birleştirmeliyim? Çünkü klasörü tekde indiremiyorum.
Bu konuyu atiğimi bile unutmuştum. :D
Gidip, arayip saveleri koydugum o hesabi buldum ama bana bile tekte indirmeme izin vermiyor. Keske mediafire'a atacagima, googledrive'a falan atsaymışım. :/
Sorununa gelecek olursam, evet. Klasörlerin adları hepsi ayni olması gerekiyor. 17 dosya'nin hepsi bi save file icin. Saveleri degistirmeden önce kendi save dosyanin kopyasini almayi unutma..

@Frstghost hocam benim klasörde toplam 6 dosya var. Sizi beklerken biraz araştırdım ve nexusmods sitesinde de buldum (link: Xbox Gamepass 100 percent Save) onu deneyeyim dedim tekte indirdim ama bu isim değişme kısmını bir türlü anlayamadım hocam. Oradan indirdiğimde de 6 dosya var bendeki gibi ve benimkilerin isimlerini onunki ile değiştim (sadece isim değiştim sonrasında benimkilerle oradaki dosyaları değişmedim) interneti de kestim ama yine olmadı neyi eksik veya yanlış yapıyorum?

@Frstghost hocam benim klasörde toplam 6 dosya var. Sizi beklerken biraz araştırdım ve nexusmods sitesinde de buldum (link: Xbox Gamepass 100 percent Save) onu deneyeyim dedim tekte indirdim ama bu isim değişme kısmını bir türlü anlayamadım hocam. Oradan indirdiğimde de 6 dosya var bendeki gibi ve benimkilerin isimlerini onunki ile değiştim (sadece isim değiştim sonrasında benimkilerle oradaki dosyaları değişmedim) interneti de kestim ama yine olmadı neyi eksik veya yanlış yapıyorum?

Sunu deneyebilir misin?
"wgs klasörünüzdeki tüm save dosyalarını´yedekleyip, oradan silin ve oyunu başlatın, ardından oyunu kapatmalı, wifi bağlantısını kesmeli... "
Bunu yapınca, yeni save dosyaları oluşmuş olmalı. Onları nexus'taki dosyalarla değiştirin. Ilkinde sadece klasör adlarini degistirip deneyin, olmazsa klasörler'in icinde ki dosyalarin da adini degistirip deneyin.

Gene olmazsa belki save dosyalari oyunun eski versiyonlarina ait oldugundan, oyunun güncel versiyonun da calismiyor olabilir. Bazi oyunlarda böyle bir sey vardi...

Bu durumda bosslara hizlica gitmek icin trainer önerebilirim sadece... boss'a gidene dek hız hilesi falan açarsın. Boss'a gelince hileyi kapatirsin.
Multiplayer olmadigi icin oyundan banlanma riski yok zaten. Zamaninda bende kullanmistim. Güvenilir trainer:

@Frstghost hocam trainer hemen kurulum mantığı mı (yani çift tıklayınca dosya konumunu seç diyen ve otomatik kuran) yoksa biz manuel (kendimiz içindeki dosyaları başka dosyaya atacağımız şekilde) mi?

@Frstghost hocam trainer hemen kurulum mantığı mı (yani çift tıklayınca dosya konumunu seç diyen ve otomatik kuran) yoksa biz manuel (kendimiz içindeki dosyaları başka dosyaya atacağımız şekilde) mi?

Bunda kurulum falan yapmana gerek yok. Oyunu başlattıktan sonra EXE dosyasını calistir. Otomatik senk. oluyor.

@Frstghost Hocam siz tarattığınızda hiç uyarı var mıydı? Çünkü şimdi siteyi virüstotal ile tarattım 3 sorun buldu ama false positive mi emin değilim? VirusTotal
Dosyayı indirip taratınca da böyle bir sonuç karşılıyor: VirusTotal kafam karıştı kesin sorunsuz ise kullanacağım hocam ama 19 tane bir tık fazla değil mi false positive için? Bilmediğim için soruyorum.

@Frstghost hocam siz tarattığınızda hiç uyarı var mıydı? Çünkü şimdi siteyi VirusTotal ile tarattım 3 sorun buldu ama false positive mi emin değilim? VirusTotal
Dosyayı indirip taratınca da böyle bir sonuç karşılıyor: VirusTotal kafam karıştı kesin sorunsuz ise kullanacağım hocam ama 19 tane bir tık fazla değil mi false positive için? Bilmediğim için soruyorum.

Bir hile programi oldugu icin, programlarin süpheli görmesi normal bence. Bilinen ünlü antivirüs programlari temiz demis hep, Malwarebytes bir tek dememis.
Coktandir bu siteden kullanıyorum. Simdiye dek sorun yasamadim...

1719394674888.png

Ocak'tan beridir kullandığım, Cyberpunk Trainer'in vt sonuçları:

@Frstghost sanırım dediğiniz gibi sorun olmaz hocam bir deneyeyim oyunla işim az kaldı zaten. Aklıma takılan 2 soru var biraz sürer bilgisayarın başına geçmem o yüzden kullanmadan önce size sorayım dedim.
1) Önce oyunu açıp sonra exe dosyasını çalıştırınca f tuşlarını kullanınca otomatik olacak değil mi hocam?
2) Birde %60 klavye kullanıyorum fn ile yapıyorum f tuşlarını sorun olur mu? Algılamama tarzı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı