MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 495 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2022 #1 Selamlar herkese, Game Pass üyeliğim var. Üyeliğimde Microsoft Flight Simulator oyunu yüklenmiyor. Yüklemek istediğimde Xbox uygulamasından yükle diyorum HDD'yi seçiyorum ama hazır hale getiriliyor kısmında kalıyor. Acaba yanlış mı yüklüyorum?
Selamlar herkese, Game Pass üyeliğim var. Üyeliğimde Microsoft Flight Simulator oyunu yüklenmiyor. Yüklemek istediğimde Xbox uygulamasından yükle diyorum HDD'yi seçiyorum ama hazır hale getiriliyor kısmında kalıyor. Acaba yanlış mı yüklüyorum?
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #2 bekleyen bir güncelleme ya da indirilme var o bitince indirilme başlatılacaktır iyi günler Artı 0 Eksi
KS KS MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 495 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2022 #3 ADABZDH dedi: bekleyen bir güncelleme ya da indirilme var o bitince indirilme başlatılacaktır iyi günler Genişletmek için tıkla... Onları nereden, nasıl göreceğim. Gördüğüm kadarıyla bir şey yok Artı 0 Eksi
ADABZDH dedi: bekleyen bir güncelleme ya da indirilme var o bitince indirilme başlatılacaktır iyi günler Genişletmek için tıkla... Onları nereden, nasıl göreceğim. Gördüğüm kadarıyla bir şey yok
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #4 ShaloGame dedi: Onları nereden, nasıl göreceğim. Gördüğüm kadarıyla bir şey yok Genişletmek için tıkla... microsoft store kitaplık orda inen varsa durdurun.Güncellemeleri denetleyin Artı 0 Eksi
ShaloGame dedi: Onları nereden, nasıl göreceğim. Gördüğüm kadarıyla bir şey yok Genişletmek için tıkla... microsoft store kitaplık orda inen varsa durdurun.Güncellemeleri denetleyin