UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 Merhabalar. Windows 10 1809 sürümünü kullanıyorum. Game Pass aldım daha yeni fakat Microsoft Store üzerine gelmedi. Yani Store üzerinden Game Pass oyunlarını indiremiyorum.
Merhabalar. Windows 10 1809 sürümünü kullanıyorum. Game Pass aldım daha yeni fakat Microsoft Store üzerine gelmedi. Yani Store üzerinden Game Pass oyunlarını indiremiyorum.
A ANKARALI BELA Megapat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 755 Çözümler 7 Yer Köy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çoban 17 Aralık 2021 #2 Xbox uygulaması üzerinden indireceksin.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #3 ANKARALI BELA dedi: Xbox uygulaması üzerinden indireceksin. Genişletmek için tıkla... Windows 10 1809 sürümünü kullanıyorum. Xbox uygulaması yüklenmiyor bu sürüme. Eğer kullanamayacaksam iptal edip paramı alabilir miyim?
ANKARALI BELA dedi: Xbox uygulaması üzerinden indireceksin. Genişletmek için tıkla... Windows 10 1809 sürümünü kullanıyorum. Xbox uygulaması yüklenmiyor bu sürüme. Eğer kullanamayacaksam iptal edip paramı alabilir miyim?
A ANKARALI BELA Megapat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 755 Çözümler 7 Yer Köy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çoban 17 Aralık 2021 #4 PC Game Pass | Xbox şuradan indirmeyi dener misin?
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #5 ANKARALI BELA dedi: PC Game Pass | Xbox şuradan indirmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Windows'u güncellememi istiyor. Ben bunu yapmayacağım. Başka yöntem yok mu?
ANKARALI BELA dedi: PC Game Pass | Xbox şuradan indirmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Windows'u güncellememi istiyor. Ben bunu yapmayacağım. Başka yöntem yok mu?
A ANKARALI BELA Megapat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 755 Çözümler 7 Yer Köy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çoban 17 Aralık 2021 #6 UruxUs dedi: Windows'u güncellememi istiyor. Ben bunu yapmayacağım. Başka yöntem yok mu? Genişletmek için tıkla... Neden güncellemiyorsun?
UruxUs dedi: Windows'u güncellememi istiyor. Ben bunu yapmayacağım. Başka yöntem yok mu? Genişletmek için tıkla... Neden güncellemiyorsun?
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 17 Aralık 2021 #7 Xbox Support support.xbox.com
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #8 ANKARALI BELA dedi: Neden güncellemiyorsun? Genişletmek için tıkla... HDD kullanıyorum eğer güncellersem çok ağır çalışıyor.
ANKARALI BELA dedi: Neden güncellemiyorsun? Genişletmek için tıkla... HDD kullanıyorum eğer güncellersem çok ağır çalışıyor.
OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 17 Aralık 2021 #9 UruxUs dedi: HDD kullanıyorum eğer güncellersem çok ağır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 240 GB'lık bir SSD alıp onun içine Windows kurabilirsiniz? bütçem yok diyorsanız da indirimlerden faydanabilirsiniz.
UruxUs dedi: HDD kullanıyorum eğer güncellersem çok ağır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 240 GB'lık bir SSD alıp onun içine Windows kurabilirsiniz? bütçem yok diyorsanız da indirimlerden faydanabilirsiniz.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #10 OnlyNess dedi: 240 GB'lık bir SSD alıp onun içine Windows kurabilirsiniz? Bütçem yok diyorsanız da indirimlerden faydanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef. İptal etmek istiyorum üyeliğimi. Aboneliği iptal et dersem para iadesi gerçekleşir mi?
OnlyNess dedi: 240 GB'lık bir SSD alıp onun içine Windows kurabilirsiniz? Bütçem yok diyorsanız da indirimlerden faydanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef. İptal etmek istiyorum üyeliğimi. Aboneliği iptal et dersem para iadesi gerçekleşir mi?