EymenAbidin Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Merhaba Xbox Game Pass PC versiyonuna zam geleceğini duydum. İlk defa alacağım. Ama sitesinde sadece 1 ay satılıyor. 3 aylık alabilir miyim?
Merhaba Xbox Game Pass PC versiyonuna zam geleceğini duydum. İlk defa alacağım. Ama sitesinde sadece 1 ay satılıyor. 3 aylık alabilir miyim?
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 23 Haziran 2023 #2 EymenAbidin dedi: Merhaba Xbox Game Pass PC versiyonuna zam geleceğini duydum. İlk defa alacağım. Ama sitesinde sadece 1 ay satılıyor. 3 aylık alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İtemsatış gibi sitelerde 3 aylık promosyonlar satılıyor oraya bakabilirsin.
EymenAbidin dedi: Merhaba Xbox Game Pass PC versiyonuna zam geleceğini duydum. İlk defa alacağım. Ama sitesinde sadece 1 ay satılıyor. 3 aylık alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İtemsatış gibi sitelerde 3 aylık promosyonlar satılıyor oraya bakabilirsin.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 23 Haziran 2023 #3 EymenAbidin dedi: Merhaba Xbox Game Pass PC versiyonuna zam geleceğini duydum. İlk defa alacağım. Ama sitesinde sadece 1 ay satılıyor. 3 aylık alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 1 ay 1 ay tek tek alarak birleştiriliyor.
EymenAbidin dedi: Merhaba Xbox Game Pass PC versiyonuna zam geleceğini duydum. İlk defa alacağım. Ama sitesinde sadece 1 ay satılıyor. 3 aylık alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 1 ay 1 ay tek tek alarak birleştiriliyor.
EymenAbidin Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #4 Egehanss dedi: 1 ay 1 ay tek tek alarak birleştiriliyor. Genişletmek için tıkla... Bugün 1 aylık aldım. Nasıl uzatacağım?
Egehanss dedi: 1 ay 1 ay tek tek alarak birleştiriliyor. Genişletmek için tıkla... Bugün 1 aylık aldım. Nasıl uzatacağım?
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 25 Haziran 2023 #5 EymenAbidin dedi: Bugün 1 aylık aldım. Nasıl uzatacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar tekrar abonelik alın art arda aylar birikiyor.
EymenAbidin dedi: Bugün 1 aylık aldım. Nasıl uzatacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar tekrar abonelik alın art arda aylar birikiyor.