Sancak033 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Kartımdan habersiz bir şekilde para çekildi aboneliği iptal etmem lazım. Nasıl edebilirim? İptal etmeye çalışınca bu sorunla karşılaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2024
Kartımdan habersiz bir şekilde para çekildi aboneliği iptal etmem lazım. Nasıl edebilirim? İptal etmeye çalışınca bu sorunla karşılaşıyorum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 20 Aralık 2024 #2 Aboneliğin yenilenmeyecek. Mevcuttaki bitene kadar kullanabileceksin. Bu ay için iade alamazsın. Habersiz filan da çekilmemiş. Yenilenen abonelik, bitirmezsen otomatik yenilenir.
Aboneliğin yenilenmeyecek. Mevcuttaki bitene kadar kullanabileceksin. Bu ay için iade alamazsın. Habersiz filan da çekilmemiş. Yenilenen abonelik, bitirmezsen otomatik yenilenir.
Sancak033 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 erme dedi: Aboneliğin yenilenmeyecek. Mevcuttaki bitene kadar kullanabileceksin. Bu ay için iade alamazsın. Habersiz filan da çekilmemiş. Yenilenen abonelik, bitirmezsen otomatik yenilenir. Genişletmek için tıkla... Mail üzerinden ulaştım, iade edecekler mi bakalım. erme dedi: Aboneliğin. Yenilenmeyecek. Mevcuttaki bitene kadar kullanabileceksin. Bu ay için iade alamazsın. Habersiz filan da çekilmemiş. Yenilenen abonelik, bitirmezsen otomatik yenilenir. Genişletmek için tıkla... Mail üzerinden ulaştım. İade ettiler, paramı da geri aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2024
erme dedi: Aboneliğin yenilenmeyecek. Mevcuttaki bitene kadar kullanabileceksin. Bu ay için iade alamazsın. Habersiz filan da çekilmemiş. Yenilenen abonelik, bitirmezsen otomatik yenilenir. Genişletmek için tıkla... Mail üzerinden ulaştım, iade edecekler mi bakalım. erme dedi: Aboneliğin. Yenilenmeyecek. Mevcuttaki bitene kadar kullanabileceksin. Bu ay için iade alamazsın. Habersiz filan da çekilmemiş. Yenilenen abonelik, bitirmezsen otomatik yenilenir. Genişletmek için tıkla... Mail üzerinden ulaştım. İade ettiler, paramı da geri aldım.