Çözüldü Xbox Game Pass nasıl iade edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusuf_637

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bundan bir ay önce Xbox Game Pass aldım. Aboneliğimi iade ettiğimi sanıyordum falan bu sabah tekrar bir 210 TL para çekimi oldu. İptal ettiğimi sanıp edememişim. Bu parayı geri alma şansım var mı? İade talebi oluştursam iptal olup paramı geri alabilir miyim?

Çözüm

Xbox sitesinden aboneliklerim kısmından Game Pass'i iptal et ve iadesini iste. İadesini istediğinde geriye ne kadar gün kalmışsa o kadar günün parasını kartına iade ederler.

Vermeyebilirler hocam bende bir kere yanlışlıkla almıştım otomatik ödemeyi kapatın bir daha çekmemesi için ama denemekten zarar gelmez.

Son düzenleme:

Xbox sitesinden aboneliklerim kısmından Game Pass'i iptal et ve iadesini iste. İadesini istediğinde geriye ne kadar gün kalmışsa o kadar günün parasını kartına iade ederler.

Çözüm

Evet hocam dediğiniz gibi oldu. Ama 210 TL olan paranın yalnızca 155 TL'sini alabildim. Boşu boşuna bir 55 TL kayıbım oldu ama yine de teşekkür ederim.

Bir de ne kadar süre içinde hesabıma düşer para?

Evet hocam dediğiniz gibi oldu. Ama 210 TL olan paranın yalnızca 155 TL'sini alabildim. Boşu boşuna bir 55 TL kayıbım oldu ama yine de teşekkür ederim.

Bir de ne kadar süre içinde hesabıma düşer para?

Genellikle 3-4 gün içerisinde düşer. En geç 7 günde hesabınıza aktarılır. 7 gün içerisinde gelmezse kullandığın bankayı arayıp para havuzda mı sor.
55 TL'lik kaybın olmuş çünkü aboneliğin yenilenmesinden bu yana yaklaşık 6-7 gün geçmiş sanırsam. Günü gününe iade yapsaydın 210 TL aktarılırdı. Çözüm olarak işaretleyebilirsin önceki mesajı.

Daha bugün çekti ama parayı. Ama yenilenme tarihi biraz erkendi evet. Sanırım o zaman kart kapalıydı bir şey açtım ve açık unuttum. O sırada da parayı almış. Bir de e-postama iade edildi diye mesaj geldi ama yine de beklemem mi gerekiyor.

Evet kartına gelmesi için beklemen gerekiyor. Yenilenme tarihinden itibaren abonelik başlar. Yenilenme tarihi 6-7 gün önceyse eksik para almanız normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…