Game Pass nedir?

Makaleler
4
Arkadaşlar selam, Game Pass alırsak tam olarak ne yapabiliriz? Mesela ben Forza Horizon 5'i Ultimate paket ile sanırım 45TL gibi bir fiyattı. Kasmadan donmadan oynayabilecek miyim? Telefondan ve bilgisayardan. Tam olarak açıklar mısınız rica etsem?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Game Pass 30 tl ile size yüzlerce oyun sunar. Bir Geforce Now deneyimi sunmuyor malesef. Öyle bir hizmetleri var fakat Türkiye de aktif değil.

Onun için xCloud lazım. O da ülkemizde desteklenmiyor. VPN ile girebilirsiniz. Hızınız stabil ping değeriniz iyi ise. Bir de bazı oyunlarda Xbox kolu zorunluluğu var. Bunu unutmayın.

Evet Game Pass içinde bulunan oyunları eğer sisteminiz kaldırıyor ise rahat bir şekilde oynarsınız FH5'e 250 TL vermektense 45 TL'ye 1 ay oynuyorsunuz.

Game Pass; abonelik üzerinden oyunlara erişim sağlanabilen bir çeşit abonelik hizmeti. Yani x süreli Game Pass alırsınız ve Game Pass'de paketinize dahil oyunlara, paketiniz süresince erişim hakkı kazanırsınız. Telefon, bilgisayar vs. için sistemden bağımsız oynamak istiyorsanız onun için bulut (cloud) hizmeti var ancak performansı hakkında bilgim yok.

Gamepassi aylık almak pek mantıklı değil 13 aylık almak çok daha mantıklı. Xbox sitesindeki Ea play üzerinden alınıyor 3 senelik Ea play alıyorsunuz her alım sonrası otomatik yenilemeyi kapatıyorsunuz en son 1 aylık Game Pass Ultimate alıyorsunuz 13 aylık Ultimate oluyor. Toplam 240tl

Bana Göre 45 TL ye 1 aylık Game Pass Ultimate alacağınıza Discord Nitro alın 30 TL ye hediye olarak 2 aylık Game Pass Ultimate veriyor. +15 TL kar +1 ay +Discord Nitro.

Bana Göre 45 TL ye 1 aylık Game Pass Ultimate alacağınıza Discord Nitro alın 30 TL ye hediye olarak 2 aylık Game Pass Ultimate veriyor. +15 TL kar +1 ay +Discord Nitro.
Anlattığın yöntem aslında ücretsiz ama uğraşmak istemeyen GittiGidiyor üzerinden alabilir.

Game pass alırsan yüzlerce oyuna erişebilirsin forza horizon 5 oyununa gelirsek yüksek donanımlı bir bilgisayarınız varsa oyunu deler geçer ama orta ise düşük ayarlarda oynayın top speed denerken düşük yayın bant genişliği hatasıyla karşılaşmak istemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…