Xbox Game Pass Need for Speed Unbound süreli mi?

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Game Pass'teki (EA Play'deki) Need for Speed: Unbound 10 saat diye bir duyum almıştım. Doğru mudur? Yoksa sınırsız mı?
Sınırsızsa iyiymiş :D adamlar güzel iş yapıyor hep oynamak istediğim ama maalesef ekonomimizden dolayı alamadığım bir oyundur kendisi.

Gamepass'de ki bütün oyunlar aylıktır, yenilerseniz devam eder. 10 saat veya sınırsız diye bir şey yok.

Game Pass'teki (EA Play'deki) Need for Speed: Unbound 10 saat diye bir duyum almıştım. Doğru mudur? Yoksa sınırsız mı?
Sınırsızsa iyiymiş :D adamlar güzel iş yapıyor hep oynamak istediğim ama maalesef ekonomimizden dolayı alamadığım bir oyundur kendisi.

EA App üzerin de ilk 10 saat ücretsizdi. Game Pass'de var ise süreli değil.

Ben Game Pass'te denedim süre falan görmedim. Unbound ta diğer başarısız NFS oyunlarından farksız. Zaten başarılı olsaydı bu kadar çabuk abonelik sistemlerine gelmezdi. Ben biraz oynadım ve açıkçası devam edebileceğimi sanmıyorum.

EA Play Gamepassten elbette kalkabilir. Lakin şuanlık öyle bir durum yok. Ayrıca EA oyunları belli bir süre sonra sınırsız şekilde ekleniyor.

Game Pass'de ki bütün oyunlar aylıktır, yenilerseniz devam eder. 10 saat veya sınırsız diye bir şey yok.

Hayır hocam 10 saat oynama süresi demo gibi olduğunu duydum ondan dedim.

Oyun EA Play'e geldiği için süresiz.

İyiymiş :)

Ben Game Pass'te denedim süre falan görmedim. Unbound ta diğer başarısız NFS oyunlarından farksız. Zaten başarılı olsaydı bu kadar çabuk abonelik sistemlerine gelmezdi. Ben biraz oynadım ve açıkçası devam edebileceğimi sanmıyorum.

Hocam ben de bir denemek istiyorum yani 1200 lira olduğundan dedim ne yapmış olabilirler.

EA Play Game Pass'ten elbette kalkabilir. Lakin şu anlık öyle bir durum yok. Ayrıca EA oyunları belli bir süre sonra sınırsız şekilde ekleniyor.

EA Play Game Pass'ten kalkarsa kötü olur.

EA App üzerin de ilk 10 saat ücretsizdi. Game Pass'de var ise süreli değil.

Game Pass'te oyunlar kısmında EA Play ile gelir yazıyor hocam.

Hayır hocam 10 saat oynama süresi demo gibi olduğunu duydum ondan dedim.

İyiymiş :)

Hocam ben de bir denemek istiyorum yani 1200 lira olduğundan dedim ne yapmış olabilirler.

EA Play Game Pass'ten kalkarsa kötü olur.

Game Pass'te oyunlar kısmında EA Play ile gelir yazıyor hocam.
Önceden 10 saat imkân vardı şimdi yok galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı