N Nocturnal1004 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Game Pass'den oblivion Remastered normal sürümü oynayacağım. Deluxe upgrade alırsam Game Pass'e entegre olur mu? Normal sürümde DLC'ler yok. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2025
Game Pass'den oblivion Remastered normal sürümü oynayacağım. Deluxe upgrade alırsam Game Pass'e entegre olur mu? Normal sürümde DLC'ler yok.
AYZVOID Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #2 Nocturnal1004 dedi: Game Pass'den oblivion Remastered normal sürümü oynayacağım. Deluxe upgrade alırsam Game Pass'e entegre olur mu? Normal sürümde DLC'ler yok. Genişletmek için tıkla... Söylediğinizi anlamadım. Game Pass'e entegre olur mu ne demek? Artı 0 Eksi
Nocturnal1004 dedi: Game Pass'den oblivion Remastered normal sürümü oynayacağım. Deluxe upgrade alırsam Game Pass'e entegre olur mu? Normal sürümde DLC'ler yok. Genişletmek için tıkla... Söylediğinizi anlamadım. Game Pass'e entegre olur mu ne demek?
KS KS N Nocturnal1004 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 AYZVOID dedi: Söylediğinizi anlamadım. Game Pass'e entegre olur mu ne demek? Genişletmek için tıkla... Oyunun ana sürümüne sahip değilim. Game pass'den oynarken deluxe upgrade alırsak Gamepass'e dahil olur mu? Yoksa sadece sürümü mü satın almış olurum. Artı 0 Eksi
AYZVOID dedi: Söylediğinizi anlamadım. Game Pass'e entegre olur mu ne demek? Genişletmek için tıkla... Oyunun ana sürümüne sahip değilim. Game pass'den oynarken deluxe upgrade alırsak Gamepass'e dahil olur mu? Yoksa sadece sürümü mü satın almış olurum.
AYZVOID Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #4 Nocturnal1004 dedi: Oyunun ana sürümüne sahip değilim. Game Pass'den oynarken Deluxe upgrade alırsak Game Pass'e dahil olur mu? Yoksa sadece sürümü mü satın almış olurum. Genişletmek için tıkla... Xbox Supoort'a sorman gerek bunu ama tahminimce çalışır. Fakat Game Pass'den oyun kalkarsa veya Game Pass'in biterse giremezsin. Artı 0 Eksi
Nocturnal1004 dedi: Oyunun ana sürümüne sahip değilim. Game Pass'den oynarken Deluxe upgrade alırsak Game Pass'e dahil olur mu? Yoksa sadece sürümü mü satın almış olurum. Genişletmek için tıkla... Xbox Supoort'a sorman gerek bunu ama tahminimce çalışır. Fakat Game Pass'den oyun kalkarsa veya Game Pass'in biterse giremezsin.