Xbox Game Pass olmadan EA FC 24 Online dostluk maçı girilemiyor

FunyMoments17

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Series S kullanıyorum ve oyunu para vererek Microsoft Store'den aldim. EA hesabimi her şeyi kurdum kariyer ve Ultimate Team girebiliyorum ama arkadasimla ya da kendim Online dostluk maçı tusuna bastigimda ekranda hesap durumu kontrol ediliyor diyor, daha sonra benden Game Pass istiyor. Bende Game Pass yok, Online dostluk Mac'i nasıl oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

İkinizde aynı platformda mısınız?

İkinizde aynı platformda mısınız?
platform ile alakasi yok direkt ben ana menude iken Online dostluk macina basiyorum ve bana game pass almami soyluyor geri tusuna basinca tekrar ana menuye atiyor az oncede oynamak icin gizlilik ayarlarini duzenleyin dedi sabahtan beri ugrasiyorum herseye izin ver dedim hala bişey degismedi

Xbox'ta Game Pass üyeliği olmadan Online oyun oynamazsınız. Tek çözümü Game Pass almak.

Böyle saçma şey mi olur? Parasını verdiğin oyunu game Pass olmadan niye oynayamayasın? Game Pass alırsa zaten oyunu almasına gerek yok.

GP Essential (eski adıyla Core) yani en temel paket yetiyor Online multiplayer için fiyatı 269TL.

Xbox'da da PlayStation'da da Nintendo da da aynı mantık var yıllardır yani konsollarda multiplayer oynamak paralı (GP Essential, PS Plus Essential ve Nintendo Switch Online ) yaklaşık bir 12 senedir falan.

EA FC ve EA Play içeren game Pass Ultimate de 799 lira oldu yani onu da artık almak pek mantıklı değil.

Not: 1 senelik konuyu hortlatmışsınız bu ayıp değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…