Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 12 Kasım 2023 #1 Aylık 165 TL değil mi? 6 gün sonra otomatik ödeyecek fakat zamlı mı çekecek yoksa 80 TL'den mi devam edecek bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2023
Aylık 165 TL değil mi? 6 gün sonra otomatik ödeyecek fakat zamlı mı çekecek yoksa 80 TL'den mi devam edecek bilmiyorum.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.283 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #2 Berk Chelik dedi: Aylık 165 TL değil mi? 6 gün sonra otomatik ödeyecek fakat zamlı mı çekecek yoksa 80 TL'den mi devam edecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zamlı fiyattan çekicek.
Berk Chelik dedi: Aylık 165 TL değil mi? 6 gün sonra otomatik ödeyecek fakat zamlı mı çekecek yoksa 80 TL'den mi devam edecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zamlı fiyattan çekicek.
zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #3 Berk Chelik dedi: Aylık 165 TL değil mi? 6 gün sonra otomatik ödeyecek fakat zamlı mı çekecek yoksa 80 TL'den mi devam edecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benden zamsız çekmişti büyük ihtimal zamsız çeker. Berk Chelik dedi: Aylık 165 TL değil mi? 6 gün sonra otomatik ödeyecek fakat zamlı mı çekecek yoksa 80 TL'den mi devam edecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet zamsız çekecek Microsoft'un sitesindende bakabilirsiniz.
Berk Chelik dedi: Aylık 165 TL değil mi? 6 gün sonra otomatik ödeyecek fakat zamlı mı çekecek yoksa 80 TL'den mi devam edecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benden zamsız çekmişti büyük ihtimal zamsız çeker. Berk Chelik dedi: Aylık 165 TL değil mi? 6 gün sonra otomatik ödeyecek fakat zamlı mı çekecek yoksa 80 TL'den mi devam edecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet zamsız çekecek Microsoft'un sitesindende bakabilirsiniz.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 7 12 Kasım 2023 #4 Berk Chelik dedi: Aylık 165 TL değil mi? 6 gün sonra otomatik ödeyecek fakat zamlı mı çekecek yoksa 80 TL'den mi devam edecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı olayı Papara üzerinden yaşadım Netflix doksan küsur TL iken 40TL'ye ödüyordum üstüne cashback alıyordum.
Berk Chelik dedi: Aylık 165 TL değil mi? 6 gün sonra otomatik ödeyecek fakat zamlı mı çekecek yoksa 80 TL'den mi devam edecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı olayı Papara üzerinden yaşadım Netflix doksan küsur TL iken 40TL'ye ödüyordum üstüne cashback alıyordum.
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 12 Kasım 2023 #5 zlatans1 dedi: Benden zamsız çekmişti büyük ihtimal zamsız çeker. Evet zamsız çekecek Microsoft'un sitesindende bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu aya özel mi zamsız çekicek? yani diğer ay 165 TL'ye mi geçicek.
zlatans1 dedi: Benden zamsız çekmişti büyük ihtimal zamsız çeker. Evet zamsız çekecek Microsoft'un sitesindende bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu aya özel mi zamsız çekicek? yani diğer ay 165 TL'ye mi geçicek.