A ALİ_34 Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar merhaba ben Xbox Game Pass almıştımda şimdi Hesap'ın telefon numarasını artık kullanmıyorum o yüzden yeni e-posta açtımda bu Game Pass oto olarak bitermi yoksa her ay satın alım gerçekleşirmi.
Arkadaşlar merhaba ben Xbox Game Pass almıştımda şimdi Hesap'ın telefon numarasını artık kullanmıyorum o yüzden yeni e-posta açtımda bu Game Pass oto olarak bitermi yoksa her ay satın alım gerçekleşirmi.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.316 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 13 Kasım 2023 #2 Otomatik yenilemeyi kapatmadıysan gerçekleşir. Kartını kapat ve yeni kart aç. Telefon numarasına hesap değişmekte garip yani. Artı 0 Eksi
Otomatik yenilemeyi kapatmadıysan gerçekleşir. Kartını kapat ve yeni kart aç. Telefon numarasına hesap değişmekte garip yani.
KS KS A ALİ_34 Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 EfoWars dedi: Otomatik yenilemeyi kapatmadıysan gerçekleşir. Kartını kapat ve yeni kart aç. Telefon numarasına hesap değişmekte garip yani. Genişletmek için tıkla... Peki ya varsayılan olarak açık mı geliyor kanka. Artı 0 Eksi
EfoWars dedi: Otomatik yenilemeyi kapatmadıysan gerçekleşir. Kartını kapat ve yeni kart aç. Telefon numarasına hesap değişmekte garip yani. Genişletmek için tıkla... Peki ya varsayılan olarak açık mı geliyor kanka.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.316 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 13 Kasım 2023 #4 ALİ_34 dedi: Peki ya varsayılan olarak açık mı geliyor kanka. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi