Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #11 nekope dedi: Control, Crysis serisi. Genişletmek için tıkla... Control bitirdim hocam. Crysis yakın zamanda denemiştim kontrolleri kütük gibiydi, oyunda hiç rahat hareket edilemiyor veya nişan alınamıyordu. nekope dedi: Deathloop Genişletmek için tıkla... Listeye aldım hocam değişik bir konsepti varmış. nekope dedi: Spore Genişletmek için tıkla... Abimle eskiden tüplü bilgisayarda bir bunu bir de Jo's Organic Coffee'i çok oynardım. nekope dedi: Far Cry 5-6 Genişletmek için tıkla... Listeye aldım teşekkürler hocam.
nekope dedi: Control, Crysis serisi. Genişletmek için tıkla... Control bitirdim hocam. Crysis yakın zamanda denemiştim kontrolleri kütük gibiydi, oyunda hiç rahat hareket edilemiyor veya nişan alınamıyordu. nekope dedi: Deathloop Genişletmek için tıkla... Listeye aldım hocam değişik bir konsepti varmış. nekope dedi: Spore Genişletmek için tıkla... Abimle eskiden tüplü bilgisayarda bir bunu bir de Jo's Organic Coffee'i çok oynardım. nekope dedi: Far Cry 5-6 Genişletmek için tıkla... Listeye aldım teşekkürler hocam.
OBeloO Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 4 Ağustos 2025 #12 Mafia serisi Game Pass'te vardı galiba onlara bakabilrisiniz 3 oyun olması lazım.