Drks05 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:58 #1 Xbox Game Pass hikayeli veya Online fark etmez oyun tavsiyesi lazım, alan sıkıntım yok. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 19:17
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 385 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:23 #2 Call of Duty ve Battlefield serilerine bakabilirsin taktik seviyorsan age of empires 4 oynayabilirsin hollow Knight silksong oynayabilirsiniz chill. Bannerlord girebilirsin. GTA 5'te olması lazım.
Call of Duty ve Battlefield serilerine bakabilirsin taktik seviyorsan age of empires 4 oynayabilirsin hollow Knight silksong oynayabilirsiniz chill. Bannerlord girebilirsin. GTA 5'te olması lazım.
Jesse Pinkmann Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 972 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:41 #3 Drks05 dedi: Xbox Game Pass hikayeli veya Online fark etmez oyun tavsiyesi lazım, alan sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Expedition 33 çok öneriliyor, elimdeki oyunları bitirdikten sonra oynayacağım bende bir göz at istersen.
Drks05 dedi: Xbox Game Pass hikayeli veya Online fark etmez oyun tavsiyesi lazım, alan sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Expedition 33 çok öneriliyor, elimdeki oyunları bitirdikten sonra oynayacağım bende bir göz at istersen.
Schwagos Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.847 Çözümler 24 Yer ABD, Seattle Perşembe 22:27 #4 Drks05 dedi: Xbox Game Pass hikayeli veya Online fark etmez oyun tavsiyesi lazım, alan sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Hollow Knight ve silksong, ayrıca clair obscur Expedition ve wuchang fallen feathers oynayabilirsiniz aklıma bunlar geldi şu anlık.
Drks05 dedi: Xbox Game Pass hikayeli veya Online fark etmez oyun tavsiyesi lazım, alan sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Hollow Knight ve silksong, ayrıca clair obscur Expedition ve wuchang fallen feathers oynayabilirsiniz aklıma bunlar geldi şu anlık.