Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #2 Aşağıda sorun yazıyor zaten, Microsoft ve Xbox hesabınızdan doğum tarihinizi düşürün. Artı 0 Eksi
KS KS A.LUPEN Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Aşağıda sorun yazıyor zaten, Microsoft ve Xbox hesabınızdan doğum tarihinizi düşürün. Genişletmek için tıkla... Degiştirdim ve sonuç alamadım Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: Aşağıda sorun yazıyor zaten, Microsoft ve Xbox hesabınızdan doğum tarihinizi düşürün. Genişletmek için tıkla... Degiştirdim ve sonuç alamadım
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 @A. LUPEN Arka plandan da kapatıp tekrar açtın mı? Artı 0 Eksi
KS KS A.LUPEN Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #5 Cheese Wizzard dedi: @A. LUPEN Arka PLA'ndan da kapatıp tekrar açtın mı? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarı yeniden başlatım Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: @A. LUPEN Arka PLA'ndan da kapatıp tekrar açtın mı? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarı yeniden başlatım
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #6 @A.LUPEN İlginç, hala yaş hatası mı veriyor? Artı 0 Eksi
KS KS A.LUPEN Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #7 Cheese Wizzard dedi: @A.LUPEN İlginç, hala yaş hatası mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Evet şuan heaptan çıkıp tekrar girecegim Bir şey degişmedi hala aynı sorun Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: @A.LUPEN İlginç, hala yaş hatası mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Evet şuan heaptan çıkıp tekrar girecegim Bir şey degişmedi hala aynı sorun
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ekim 2024 #8 Microsoft Store üzerinden yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS A.LUPEN Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #9 TheCombox dedi: Microsoft Store üzerinden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim orada oyun hiç çıkmıyor biraz önce konturol etim pegi17 (yaş sınırı) yi geçen hiçbir oyun yok Artı 0 Eksi
TheCombox dedi: Microsoft Store üzerinden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim orada oyun hiç çıkmıyor biraz önce konturol etim pegi17 (yaş sınırı) yi geçen hiçbir oyun yok
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ekim 2024 #10 Hocam bilgisdayardaki tüm hesapları kaldırın ve ana hesabınızı tekrar girin. Olmadı bilgisayarın DNS ayarlarını 1.1.1.1 yapın. Artı 0 Eksi
Hocam bilgisdayardaki tüm hesapları kaldırın ve ana hesabınızı tekrar girin. Olmadı bilgisayarın DNS ayarlarını 1.1.1.1 yapın.