Xbox Game Pass oyunlarda farklı hata kodları veriyor

KomandoEmre42

Megapat
Daha fazla  
Merhaba sevgili Technopat ailesi,

Ara ara Game Pass üyeliği alıp bazı heves ettiğim oyunları oynamak istiyorum ama forumlarda günlerimi hatta bazen haftalarımı harcamama rağmen sorunlarıma çözüm bulamıyorum ve artık buraya konu açıp bir de buradan çözüm arama zamanı geldi. Öncelikle oyundan oyuna hata kodları maalesef değişmekle birlikte, o hata kodunun çözümünü bulsam da başka bir hata oyunu oynamamı yine engelliyor. Bu zamana kadar FH5, SE5, Atomic Heart, Lies of P, AOE4 gibi bilinen oyunlarda bile hata kodları yüzünden oynayamadım.

Mesela AOE4 bilgisayarı her kapattığımda sistemden siliniyordu ve tekrar indirmemi istiyordu, FH5 2-3 hata kodu arasında dönüp dolaşıp açılmıyordu, SE5 EAC yüzünden oyunu açmıyordu, çevrimdışı bıraksam bu sefer forumlarda hiç bulamadığım hata kodlarıyla karşılaşıyordum. Lies of P'de şu an hatırlayamadım bir hata kodu verdi, o kodu çözdüm bu sefer 0xbdb2e gibisinden bir hata koduyla karşılaştım. Xbox Game Pass'in hata kodlarıyla ilgili bir destek bölümünde bahsettiğim hata kodunun adı dahi geçmiyor.

Xbox Support'ta yabancılardan destek aldım, ilk defa böyle bir şey gördüklerini söylediler. Xbox yapay zekaya başvurdum, sorunun ne olduğunu yazdıktan sonra yapay zeka çöktü falan dolayısıyla bir türlü çözüme ulaşamadım. Sizlerin de bilgisine danışmak istedim teşekkürler. Windows 10 Pro 22H2, Windows 10 Home 22H2, W11 Home son sürümde denendi, hepsinde sonuç maalesef aynı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, konu üzerinden belli bir vakit geçmiş fakat aynı sorunu bende aylardır yaşıyorum. Çözüm bulabildin mi ?

Bulduysan yol gösterir misin, aynı hata kodu olan “0xbdb2e” oyun kitlendi hatasını bende alıyorum dediğin gibi bende her türlü çözüm yolunu denedim fakat çare yok.

Merhaba, konu üzerinden belli bir vakit geçmiş fakat aynı sorunu bende aylardır yaşıyorum. Çözüm bulabildin mi ?

Bulduysan yol gösterir misin, aynı hata kodu olan “0xbdb2e” oyun kitlendi hatasını bende alıyorum dediğin gibi bende her türlü çözüm yolunu denedim fakat çare yok.
Maalesef hocam, o kadar uzun zaman geçti ki Game Pass üyeliğimi bile iptal ettim. Black Ops 6 indirdim bir hevesle fakat a hatasını çözdüğüm de b, b yi çözünce c, c yi çözünce tekrar a ya dönüyordu hata kodları. O yüzden aboneliğimi iptal etmiştim.

Maalesef hocam, o kadar uzun zaman geçti ki Game Pass üyeliğimi bile iptal ettim. Black Ops 6 indirdim bir hevesle fakat a hatasını çözdüğüm de b, b yi çözünce c, c yi çözünce tekrar a ya dönüyordu hata kodları. O yüzden aboneliğimi iptal etmiştim.
Sağol dostum mesajın için, bende defalarca yöntem denedim temiz kurulum yaptım, şans eseri rufus ile iso dosyasını yazarken çıkan seçeneklerden microsoft hesabı ile giriş yap seçeneğini kapalı yaptım farklı bir microsoft hesabı ile giriş yapınca sorunum düzeldi. Hiç beklemiyordum, elime xbox game pass kodu geçmişti tekrardan bir şansımı deniyeyim dedim bu sefer şans yüzüme güldü. Hayırlı sabahlar dilerim.

Sağol dostum mesajın için, bende defalarca yöntem denedim temiz kurulum yaptım, şans eseri rufus ile iso dosyasını yazarken çıkan seçeneklerden microsoft hesabı ile giriş yap seçeneğini kapalı yaptım farklı bir microsoft hesabı ile giriş yapınca sorunum düzeldi. Hiç beklemiyordum, elime xbox game pass kodu geçmişti tekrardan bir şansımı deniyeyim dedim bu sefer şans yüzüme güldü. Hayırlı sabahlar dilerim.
Sevindim hocam senin adına, ben de yapay zekaya sorup çözmeyi deneyeceğim uygun bir vakitte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı