Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 28 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, Game Pass üzerinden yüklü olan AC: Odyssey ve Star Wars Jedi Fallen Order var, acaba bu iki oyunu internetsiz oynayabilir miyim?
Arkadaşlar merhaba, Game Pass üzerinden yüklü olan AC: Odyssey ve Star Wars Jedi Fallen Order var, acaba bu iki oyunu internetsiz oynayabilir miyim?
jameshetfield Decapat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 Yanlış bilgi Berkant29 dedi: Arkadaşlar merhaba, Game Pass üzerinden yüklü olan AC: Odyssey ve Star Wars Jedi: Fallen Order var, acaba bu iki oyunu internetsiz oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Game Pass gibi platformda oynayamazsın böyle sistemler her zaman internete bağlı olmanı ister. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023
Berkant29 dedi: Arkadaşlar merhaba, Game Pass üzerinden yüklü olan AC: Odyssey ve Star Wars Jedi: Fallen Order var, acaba bu iki oyunu internetsiz oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Game Pass gibi platformda oynayamazsın böyle sistemler her zaman internete bağlı olmanı ister.
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 28 Temmuz 2023 #3 Benim bildiğim oyun Game Pass'e sahip oldugunu bir tarar yani ilk açtığında net açarsın oyuna girince kaparsin ama buyuk ihtimalle basarim falan alamazsın.
Benim bildiğim oyun Game Pass'e sahip oldugunu bir tarar yani ilk açtığında net açarsın oyuna girince kaparsin ama buyuk ihtimalle basarim falan alamazsın.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 28 Temmuz 2023 #4 jameshetfield dedi: Hocam merhaba. Game Pass gibi platformda oynayamazsın böyle sistemler her zaman internete bağlı olmanı ister. Genişletmek için tıkla... Oyuna girip kapatsam olur mu hocam.
jameshetfield dedi: Hocam merhaba. Game Pass gibi platformda oynayamazsın böyle sistemler her zaman internete bağlı olmanı ister. Genişletmek için tıkla... Oyuna girip kapatsam olur mu hocam.
M Makale1208 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 Hocam internet bağlantısı fark etmeksizin her türlü oynanıyor diye biliyorum ama başarımlar sen internete bağlanınca geliyor sanırım
Hocam internet bağlantısı fark etmeksizin her türlü oynanıyor diye biliyorum ama başarımlar sen internete bağlanınca geliyor sanırım
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 28 Temmuz 2023 #6 jameshetfield dedi: Hocam merhaba. Game Pass gibi platformda oynayamazsın böyle sistemler her zaman internete bağlı olmanı ister. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgi vermişsiniz bu arada oyunun kendisi gerektirmiyorsa Game Pass 30.günün sonuna kadar izin veriyormuş çevrimdışı oynamayı.
jameshetfield dedi: Hocam merhaba. Game Pass gibi platformda oynayamazsın böyle sistemler her zaman internete bağlı olmanı ister. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgi vermişsiniz bu arada oyunun kendisi gerektirmiyorsa Game Pass 30.günün sonuna kadar izin veriyormuş çevrimdışı oynamayı.