U Umut Renas Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #1 2 saat önce 160TL'ye Game Pass aldım ve bazı nedenlerden dolayı üyeliğimi iptal etmek istiyorum paramı nasıl geri alabirim?
2 saat önce 160TL'ye Game Pass aldım ve bazı nedenlerden dolayı üyeliğimi iptal etmek istiyorum paramı nasıl geri alabirim?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.242 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #2 Game Pass'ın sitesine girip üyeliğinizi iptal ederken para iadesi seçeneğini seçmeniz lazım.
U Umut Renas Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #3 MRainb0w dedi: Game Pass'ın sitesine girip üyeliğinizi iptal ederken para iadesi seçeneğini seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Para iadesi seçenegi cıkmadı nedeni nedir?
MRainb0w dedi: Game Pass'ın sitesine girip üyeliğinizi iptal ederken para iadesi seçeneğini seçmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Para iadesi seçenegi cıkmadı nedeni nedir?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.242 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #4 Umut Renas dedi: Para iadesi seçenegi cıkmadı nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Üyeliğinizi iptal etmek isterken size iki seçenek sunuyor olması lazım. İlki üyeliğinize devam edin veya para iadesi. İlla ki çıkması gerekiyor.
Umut Renas dedi: Para iadesi seçenegi cıkmadı nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Üyeliğinizi iptal etmek isterken size iki seçenek sunuyor olması lazım. İlki üyeliğinize devam edin veya para iadesi. İlla ki çıkması gerekiyor.
U Umut Renas Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #5 MRainb0w dedi: Üyeliğinizi iptal etmek isterken size iki seçenek sunuyor olması lazım. İlki üyeliğinize devam edin veya para iadesi. İlla ki çıkması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hallettim.
MRainb0w dedi: Üyeliğinizi iptal etmek isterken size iki seçenek sunuyor olması lazım. İlki üyeliğinize devam edin veya para iadesi. İlla ki çıkması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hallettim.
Game_monster Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #6 MRainb0w dedi: Üyeliğinizi iptal etmek isterken size iki seçenek sunuyor olması lazım. İlki üyeliğinize devam edin veya para iadesi. İllaki çıkması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende aynı durumdayım iade etmek istiyorum ama dediğiniz seçenek çıkmıyor sadece iptal edin yazıyor.
MRainb0w dedi: Üyeliğinizi iptal etmek isterken size iki seçenek sunuyor olması lazım. İlki üyeliğinize devam edin veya para iadesi. İllaki çıkması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende aynı durumdayım iade etmek istiyorum ama dediğiniz seçenek çıkmıyor sadece iptal edin yazıyor.