Arthurmorgan313
Hectopat
PC Xbox Game Pass 1 yıllık nasıl alınır?
Otomatik yenilemeyi kapatmalisin. (Video nun 0:27. saniyesinde nerede oldugu görünüyor.) Her satin alimdan sonra bunu yapmalisin.1 yıla tamamlayamıyorum teker teker alarak. Aylık ödeme yapmak istemiyorum tabii mümkünse.
Konuyu çok bilmiyorum Xbox kullanmadım fakat şu videoya denk geldim bir göz atabilirsiniz.
Konuyu çok bilmiyorum Xbox kullanmadım fakat şu videoya denk geldim bir göz atabilirsiniz.
Otomatik yenilemeyi kapatmalisin. (Video nun 0:27. saniyesinde nerede oldugu görünüyor.) Her satin alimdan sonra bunu yapmalisin.1 yıla tamamlayamıyorum teker teker alarak. Aylık ödeme yapmak istemiyorum tabii mümkünse.
Yenilemeyi kapatsam bile tekrardan game pass alamıyorum tekrardan deneyeceğim.Otomatik yenilemeyi kapatmalisin. (Video nun 0:27. saniyesinde nerede oldugu görünüyor.) Her satin alimdan sonra bunu yapmalisin.
Ultimate alacaksan 11 ay game pass ve 1 ay ultimate al. Tümü ultimate dönüsüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.