Çözüldü Game Pass PC 1 yıllık nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
1 yıla tamamlayamıyorum teker teker alarak. Aylık ödeme yapmak istemiyorum tabii mümkünse.
Otomatik yenilemeyi kapatmalisin. (Video nun 0:27. saniyesinde nerede oldugu görünüyor.) Her satin alimdan sonra bunu yapmalisin.
Ultimate alacaksan 11 ay game pass ve 1 ay ultimate al. Tümü ultimate dönüsüyor.
Konuyu çok bilmiyorum Xbox kullanmadım fakat şu videoya denk geldim bir göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu çok bilmiyorum Xbox kullanmadım fakat şu videoya denk geldim bir göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zam geldi.

1 yıla tamamlayamıyorum teker teker alarak. Aylık ödeme yapmak istemiyorum tabii mümkünse.

Otomatik yenilemeyi kapatmalisin. (Video nun 0:27. saniyesinde nerede oldugu görünüyor.) Her satin alimdan sonra bunu yapmalisin.
Ultimate alacaksan 11 ay game pass ve 1 ay ultimate al. Tümü ultimate dönüsüyor.

Çözüm
Yenilemeyi kapatsam bile tekrardan game pass alamıyorum tekrardan deneyeceğim.

Yeniden denedim ve oldu biraz uğraştırdı şimdi ben 1 tane Ultimate alırsam hepsi Ultimate mi oluyor?

Son düzenleme:
Evet, hatta ultimate almadan önce live gold ve xbox game pass abonelikleri de alabilirsin. En sonda 1 kere ultimate alinca hepsi ultimate dönüsüyor. Yani 1 yildan fazla alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı