B BBLetsy Femtopat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Arkadaşımla Xbox Game Pass alacağız. PC için normal 2 farklı hesaptan sorum şu, örneğin A Way Out, Sea of Thieves, Valheim vb. birçok beraber oynayabilecegimiz oyunları Xbox'tan arkadaş ekleşerek oynayabiliyoruz değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
Arkadaşımla Xbox Game Pass alacağız. PC için normal 2 farklı hesaptan sorum şu, örneğin A Way Out, Sea of Thieves, Valheim vb. birçok beraber oynayabilecegimiz oyunları Xbox'tan arkadaş ekleşerek oynayabiliyoruz değil mi?
elraeenn Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 347 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 Hocam sormak istediğiniz soru şu mu? Oyunların birimizin hesabında olması yeterli mi? Sorusunu mu sormak istediniz? Artı 0 Eksi
Hocam sormak istediğiniz soru şu mu? Oyunların birimizin hesabında olması yeterli mi? Sorusunu mu sormak istediniz?
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 626 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 Evet oynayabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS B BBLetsy Femtopat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #4 elraeenn dedi: Hocam sormak istediğiniz soru şu mu? Oyunların birimizin hesabında olması yeterli mi? Sorusunu mu sormak istediniz? Genişletmek için tıkla... Hayır ikimizde normal farklı hesaplardan arkadaş ekleşip oynayabiliyor muyuz onu soruyorum tek hesap üzerinden değil yani 2 hesaptan. Ultimate sürümü filan almamıza gerek oyk değil mi hocam standart normal Xbox Game Pass PC. Artı 0 Eksi
elraeenn dedi: Hocam sormak istediğiniz soru şu mu? Oyunların birimizin hesabında olması yeterli mi? Sorusunu mu sormak istediniz? Genişletmek için tıkla... Hayır ikimizde normal farklı hesaplardan arkadaş ekleşip oynayabiliyor muyuz onu soruyorum tek hesap üzerinden değil yani 2 hesaptan. Ultimate sürümü filan almamıza gerek oyk değil mi hocam standart normal Xbox Game Pass PC.
elraeenn Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 347 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #5 BBLetsy dedi: Hayır ikimizde normal farklı hesaplardan arkadaş ekleşip oynayabiliyor muyuz onu soruyorum tek hesap üzerinden değil yani 2 hesaptan. Ultimate sürümü filan almamıza gerek oyk değil mi hocam standart normal Xbox Game Pass PC. Genişletmek için tıkla... Evet yeterli. Artı 0 Eksi
BBLetsy dedi: Hayır ikimizde normal farklı hesaplardan arkadaş ekleşip oynayabiliyor muyuz onu soruyorum tek hesap üzerinden değil yani 2 hesaptan. Ultimate sürümü filan almamıza gerek oyk değil mi hocam standart normal Xbox Game Pass PC. Genişletmek için tıkla... Evet yeterli.