Han Soloo Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Xbox Game Pass PC üzerinden Doom Eternal oynuyordum. Oyunu eskiden silmiştim. Şimdi yüklersem kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Xbox Game Pass PC üzerinden Doom Eternal oynuyordum. Oyunu eskiden silmiştim. Şimdi yüklersem kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #2 Evet. Ben devam ediyor diye biliyorum.
Han Soloo Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #3 Silinen üye dedi: Evet. Ben devam ediyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi? 60 GB indirmek istemiyorum.
Silinen üye dedi: Evet. Ben devam ediyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi? 60 GB indirmek istemiyorum.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #4 Han Soloo dedi: Eminsiniz değil mi? 60 GB indirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben silip indirmedim daha önce ama mantıken kaldığınız yerden devam etmesi gerekiyor.
Han Soloo dedi: Eminsiniz değil mi? 60 GB indirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben silip indirmedim daha önce ama mantıken kaldığınız yerden devam etmesi gerekiyor.