Game Pass PC FC24 sorunlu mu?

Daha fazla  
Dostlar selamlar. Geçtiğimiz günlerde kendime bir Xbox Game Pass PC aboneliği aldım ve FC24 indirdim. Fakat oyuna ilk girerken kişisel ayarlarımı bir türlü kaydetmiyor. Ayrıca oyunu Türkçeye çevirip kendime kariyer karakteri oluşturmama rağmen oyunu kapatıp geri girdiğimde oyunu İngilizce buluyorum ve oluşturduğum karakter gidiyor. Aynı şey arkadaşımda da geçerli, onda da Xbox Game Pass PC aboneliği var ve aynı sorunlardan mustarip. Denemediğim yöntem kalmadı, internetteki bütün videoları gördüm ama hiçbiri işe yaramadı. Bu ilk ve son Xbox aboneliğim olacak sanırım.

Dostlar selamlar. Geçtiğimiz günlerde kendime bir Xbox Game Pass PC aboneliği aldım ve FC24 indirdim. Fakat oyuna ilk girerken kişisel ayarlarımı bir türlü kaydetmiyor. Ayrıca oyunu Türkçeye çevirip kendime kariyer karakteri oluşturmama rağmen oyunu kapatıp geri girdiğimde oyunu İngilizce buluyorum ve oluşturduğum karakter gidiyor. Aynı şey arkadaşımda da geçerli, onda da Xbox Game Pass PC aboneliği var ve aynı sorunlardan mustarip. Denemediğim yöntem kalmadı, internetteki bütün videoları gördüm ama hiçbiri işe yaramadı. Bu ilk ve son Xbox aboneliğim olacak sanırım.
Xbox ile bunun alakası nedir?

Normalde eskiden FIFA'da oyuna girmeden önce veya ilk indirdiğimizdeki setup noktasında dili seçerdik, hala öyle olması gerekiyor. Onun dışında, FC24'in ayrıca bilgisayar optimizasyonu zayıftır, PC versiyonu için ağır bir oynayış sunar. Ve datalarınızı kaydetmesi için lütfen OneDrive'ın bir maile bağlı olduğunu ve depolama yapıp yapmadığını kontrol edin. İyi sosyaller.

Bendede 3070 ekran karti var. Ara sahnelerde deli gibi kasiyor. Anlamadim neden boyle oluyor.
Gayet normal, optimizasyonu pek zayıf bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı