Arkadaşlar günaydın. Ben 3 Aylık Game Pass PC aldım ve kullanmaya başladım. Uygulamayı indirdiğimde Forza Horizon 5'i indirmeye başlamıştım 50 GB'ta kadar geldi fakat bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Dosyaların silinme ihtimalini göze aldım ve öylede oldu. Fakat problem şu ben oyunu indirmeye başladığımda HDD`de 592 GB yerim vardı ama şu an 492? Ve oyunu da hiçbir yerde bulamadım. Tekrar indirmeye çalıştım ama 1 GB indirip indirme bir anda iptal oluyor ve HDD 1 GB dolmaya devam ediyor. Bu kaybettiğim 102 GB depolama alanı nerede ve ben bu oyunu neden indiremiyorum? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Windows 10 kullanıyorsanız Microsoft Store üzerinden deneyiniz. Eğer bu yöntem işe yaramazsa, yada Win 11 kullanıyorsanız FH4'ü indirmeyi deneyin, FH5'te kuyrukta gözükecektir. Sonrasında FH4'ü iptal edebilirsiniz.
Diskinizdeki dolu alanın yüzdelik olarak hangi klasörlerce kullanıldığını görmenize imkan sağlar. Bunun yanında o klasöre en son ne zaman bir şey yazıldığını, klasörün içindeki alt klasör ve dosya sayısını, klasörün kapladığı alanı (KB, MB ve GB...
www.technopat.net
Bunu indirin her şeyi gösterir oradan bulabilirsiniz.
Hangi diske kurduysanız orda WindowsApps klasörü oluşuyor. O klasöre girin içinde "8wekyb3d8bbwe" ile biten bir klasör varsa onu silin.
Örneğin bende D:\WindowsApps\......._8wekyb3d8bbwe\ klasöründe.
Hangi diske kurduysanız orada WindowsApps klasörü oluşuyor. O klasöre girin içinde "8wekyb3D8bbwe" ile biten bir klasör varsa onu silin.
Örneğin bende D:\WindowsApps\......._8wekyb3d8bbwe\ klasöründe.
Windows 10'da dosya ve klasörlerin sahipliÄini nasıl alacaÄınızı bu rehberimizde anlatıyoruz. Windows iÅletim sistemi altında klasörlere ve dosyalara