Xbox Game Pass PC oyunlarına Türkçe yama kurulur mu?

Mairex

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass PC oyunlarına Steam'deki gibi kolay bir şekilde Türkçe yama kuruluyor mu? Ona göre paket satın alacağım.

Kurulur ama Steam'deki kadar kolay değil. Zira Xbox içinde uyumlu hale getirmek gerekiyor diye tahmin ediyorum. Nedenini sorarsan Calypso çeviri diye bir ekip var Discord sunucusundayım ve "Xbox sürümü ile uyumlu" gibi argümanlar kullanıyorlar. Ayrıca Xbox'taki özellikle A, AA ve AAA oyunlar için Türkçe yama olarak önerebileceğim ilk sitedir.

Son düzenleme:
Kurulur ama Steam'deki kadar kolay değil. Zira Xbox içinde uyumlu hale getirmek gerekiyor diye tahmin ediyorum. Nedenini sorarsan Calypso çeviri diye bir ekip var Discord sunucusundayım ve "Xbox sürümü ile uyumlu" gibi argümanlar kullanıyorlar. Ayrıca Xbox'taki özellikle A, AA ve AAA oyunlar için Türkçe yama olarak önerebileceğim ilk sitedir.

CoD Black Ops 6 için Türkçe yama var mıdır?

CoD Black Ops 6 için Türkçe yama var mıdır?
Bahsettiğim ekipte yok ama başka çeviri ekipleri de yapmamıştı. İnanır mısın bilmem sadece bir kaç hafta önce araştırmıştım hatta. Oyunun yeni olması başlıca nedeni

Xbox Game Pass PC oyunlarına Steam'deki gibi kolay bir şekilde Türkçe yama kuruluyor mu? Ona göre paket satın alacağım.
Oyundan oyuna göre değişiyor, Katana Zero gibi bir oyunda olmuyor mesela exe o kısımda şifreli.
Bazı oyunlarda dosya yapısı farklı olduğu için olmuyor, yakuza 0 buna örnek mesela.
Güncel oyunlarda böyle bir sorun çok yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı