Xbox Game Pass PC para iadesi alınabilir mi?

grancoupe

Decapat
Yer
Türkiye, İstanbul
Daha fazla  
Xbox Game Pass PC yaklaşık bir ay önce 5,99 TL olduğunda Papara kullanarak bir aylık satın almıştım. Papara'nın abonelikler kısmında gözükmüyordu. Sadece Microsoft hesabımdan bakabiliyordum. İptal etmeyi unutmuşum ve bugün saat 04:05'te 159,00 TL çekmiş. Bu parayı herhangi bir şekilde iade almamın yolu var mı?

Microsoft sitesinden iptal edebiliyorsun. İki seçenek sunacak sana. Ay sonuna kadar kullanıp para iadesi almamak ve de anında iptal edip para iadesi almak şeklinde.

Aboneliğin nasıl iptal edildiğini sormadım. Lütfen konuyu okumadan cevap vermeyin.
Yanlış anlaşıldım sanırım. İptal edince paranı alabiliyorsun. Mesajın devamını okur musunuz ekleme yaptım.

Aboneliğin nasıl iptal edildiğini sormadım. Lütfen konuyu okumadan cevap vermeyin.

İptal ettim zaten bugün.
Dediğim gibi para iadesi almalı olanı seçtiyseniz birkaç gün içinde paranın size ulaşması lazım.

Yanlış anlaşıldım sanırım. İptal edince paranı alabiliyorsun. Mesajın devamını okur musunuz ekleme yaptım.
Öyle bir şey sormadı bana.

Microsoft sitesinden iptal edebiliyorsun. İki seçenek sunacak sana. Ay sonuna kadar kullanıp para iadesi almamak ve de anında iptal edip para iadesi almak şeklinde.
Telefondan iptal etmiştim fakat öyle bir seçenek gözükmedi ve iptal olmamış. Şimdi bilgisayardan yaptım ve iade yapılacakmış, böyle bir şey olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…