Game Pass Premium Alınır mı ?

Fozzyxd

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 R7 7500F Kioxia 1tb 16Gb Ram Thermaltake Kasa Asus A620m-k
Bir süredir Forza Horizon 5 almayı düşünüyordum ama oyunun fiyatı 1k civarlarında geziniyor. Biraz bakınca direkt oyunu almak yerine Game Pass Premium almanın çok daha fp olduğunu fark ettim. Hem sadece Forza da değil, yanında bir sürü sağlam oyun da geliyor.

Şu linkteki oyunlar varmış içinde: Xbox Oyun Listesi

Sizce bu fiyata Game Pass almaya değer mi, kütüphanesi sarar mı? Bir de PC için bunun gibi bildiğiniz daha fp başka üyelik sistemleri var mı?

Önerilerinize açığım, şimdiden iyi forumlar.

Hocam bu Ultimate'in sadece PC'de kullanılan hali, içeriği aynı: https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/game-pass/CFQ7TTC0KGQ8

449 TL şu an, Premium'a yakın fiyatı ama içeriği çok daha fazla ona göre, alabilirsiniz isterseniz. Bunu önerebilirim fiyat performans olarak. Çoğu kişi görmüyor bunu, Microsoft en alta bir yere saklıyor nedense :D

Oyunu satın almak isterseniz de Steam'da $16.39 oluyor, 718 TL. İndirim bekleyebilirsiniz.

Bir süredir Forza Horizon 5 almayı düşünüyordum ama oyunun fiyatı 1K civarlarında geziniyor. Biraz bakınca direkt oyunu almak yerine game Pass premium almanın çok daha F/P olduğunu fark ettim. Hem sadece Forza da değil, yanında bir sürü sağlam oyun da geliyor.

Şu linkteki oyunlar varmış içinde: Xbox Oyun Listesi

Sizce bu fiyata game Pass almaya değer mi, kütüphanesi sarar mı? Bir de PC için bunun gibi bildiğiniz daha F/P başka üyelik sistemleri var mı?

Önerilerinize açığım, şimdiden iyi sosyaller.

Son zamlardan sonra Game Pass almanın hiçbir mantıgı kalmadı 2 aylık uyelik parasına oyun alabilecekken neden almak mantıklı değil indirimlerde Forza düşüyor zaten.

Bilgisayarda oynamak için alıyorsanız Game Pass PC versiyonunu alın. 450 TL'ye alabiliyorsunuz.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı