omwr.ptx Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 512 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super 16 GB Ram Intel Core i5-4460 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2023 #1 Oyunu Game Pass'ten indireceğim, fakat uyumlu yama var mı bilmiyorum. Biliyorsanız, paylaşabilirseniz sevinirim.
Oyunu Game Pass'ten indireceğim, fakat uyumlu yama var mı bilmiyorum. Biliyorsanız, paylaşabilirseniz sevinirim.
burakdurdag Megapat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 652 Çözümler 4 Yer ERZURUM Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Mühendisi 11 Haziran 2023 #2 omwr.ptx dedi: Oyunu Game Pass'ten indireceğim, fakat uyumlu yama var mı bilmiyorum. Biliyorsanız, paylaşabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... İnternetten herhangi bir yamayı bulup deneyebili insan ama şu Microsoft bıraksa da dosya ve klasör kopyalama yapabilsek WindowsApp içinde.
omwr.ptx dedi: Oyunu Game Pass'ten indireceğim, fakat uyumlu yama var mı bilmiyorum. Biliyorsanız, paylaşabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... İnternetten herhangi bir yamayı bulup deneyebili insan ama şu Microsoft bıraksa da dosya ve klasör kopyalama yapabilsek WindowsApp içinde.
K kum_890 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 Hocam Game Pass uyumlu yama bulabildiniz mi? omwr.ptx dedi: Oyunu Game Pass'ten indireceğim, fakat uyumlu yama var mı bilmiyorum. Biliyorsanız, paylaşabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... .
Hocam Game Pass uyumlu yama bulabildiniz mi? omwr.ptx dedi: Oyunu Game Pass'ten indireceğim, fakat uyumlu yama var mı bilmiyorum. Biliyorsanız, paylaşabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... .