murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.457 Çözümler 6 29 Temmuz 2023 #1 Oyunu indirdim fakat yönet dediğimde dosya konumunu gör seçeneği çıkmıyor, manuel olarak da bulamadım. Nasıl Türkçe yama kurabilirim?
Oyunu indirdim fakat yönet dediğimde dosya konumunu gör seçeneği çıkmıyor, manuel olarak da bulamadım. Nasıl Türkçe yama kurabilirim?
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #2 murty0 dedi: Oyunu indirdim fakat yönet dediğimde dosya konumunu gör seçeneği çıkmıyor, manuel olarak da bulamadım. Nasıl Türkçe yama kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef hocam.
murty0 dedi: Oyunu indirdim fakat yönet dediğimde dosya konumunu gör seçeneği çıkmıyor, manuel olarak da bulamadım. Nasıl Türkçe yama kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef hocam.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.089 Makaleler 26 Çözümler 519 29 Temmuz 2023 #3 Oyun gelişmiş yönetim özelliklerini desteklemediği için dosyalara erişemiyorsunuz direkt olarak. Yani yama kurmak çok uğraştırıcı.
Oyun gelişmiş yönetim özelliklerini desteklemediği için dosyalara erişemiyorsunuz direkt olarak. Yani yama kurmak çok uğraştırıcı.