TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 17 Ocak 2024 #1 Bildiğiniz gibi Resident Evil 2 Remake dün Game Pass'e eklendi fakat internetteki hiçbir Türkçe yama Game Pass'deki Resident Evil 2 Remake'de çalışmıyor. Elinizde uygun yama var mı? Ya da yapacak bir ekip var mı haberler geldi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2024
Bildiğiniz gibi Resident Evil 2 Remake dün Game Pass'e eklendi fakat internetteki hiçbir Türkçe yama Game Pass'deki Resident Evil 2 Remake'de çalışmıyor. Elinizde uygun yama var mı? Ya da yapacak bir ekip var mı haberler geldi mi?
Salvador17 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 778 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #2 tr yama ile bitirdim. Makine çeviriden indirebilirsin.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.262 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Ocak 2024 #3 Salvador17 dedi: tr yama ile bitirdim. Makine çeviriden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Son sürüm ile uyumlu mu?
Salvador17 dedi: tr yama ile bitirdim. Makine çeviriden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Son sürüm ile uyumlu mu?
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 17 Ocak 2024 #4 Salvador17 dedi: TR yama ile bitirdim. Makine çeviriden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun daha gece saatinde geldi ne zaman oynadın bitirdin hocam? Game Pass için soruyorum ben.
Salvador17 dedi: TR yama ile bitirdim. Makine çeviriden indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun daha gece saatinde geldi ne zaman oynadın bitirdin hocam? Game Pass için soruyorum ben.
Salvador17 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 778 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #5 TR-whovian dedi: Oyun daha gece saatinde geldi ne zaman oynadın bitirdin hocam? Game Pass için soruyorum ben. Genişletmek için tıkla... Oyun gamepass olması önemli değil tryama son sürümde de çalışıyor.
TR-whovian dedi: Oyun daha gece saatinde geldi ne zaman oynadın bitirdin hocam? Game Pass için soruyorum ben. Genişletmek için tıkla... Oyun gamepass olması önemli değil tryama son sürümde de çalışıyor.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.055 Makaleler 1 Çözümler 10 17 Ocak 2024 #6 Salvador17 dedi: Oyun gamepass olması önemli değil tryama son sürümde de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Gamepass'te çalışmıyor şu an.
Salvador17 dedi: Oyun gamepass olması önemli değil tryama son sürümde de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Gamepass'te çalışmıyor şu an.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 17 Ocak 2024 #7 Salvador17 dedi: Oyun Game Pass olması önemli değil tryama son sürümde de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor hocam indirdik denedik yani hepsini, bilgi sahibi değilsen meşgul etme lüten, iyi günler.
Salvador17 dedi: Oyun Game Pass olması önemli değil tryama son sürümde de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor hocam indirdik denedik yani hepsini, bilgi sahibi değilsen meşgul etme lüten, iyi günler.
Salvador17 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 778 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #8 TR-whovian dedi: Çalışmıyor hocam indirdik denedik yani hepsini, bilgi sahibi değilsen meşgul etme lüten, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Hee o zaman başka mesele, eyigünler
TR-whovian dedi: Çalışmıyor hocam indirdik denedik yani hepsini, bilgi sahibi değilsen meşgul etme lüten, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Hee o zaman başka mesele, eyigünler
M mertkarakaya Zeptopat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #9 Bulursanız paylaşır mısınız bende arıyorum...
Lakayra Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 582 Çözümler 1 24 Ocak 2024 #10 Yama bulabilen var mı?