Bundan önce 1 yıllık abonelik almıştım, aldığımda yinelenen ödemeyi kapatmıştım ama son aylara doğru tekrar açmıştım. O zaman sanırım "sonraki ödeme" olarak 209 TL gözüküyordu, ama önceki hafta 44, 99TL olarak gözüktü. Büyük ihtimal karttan 209TL çeker diye düşünmüştüm, ama ciddi ciddi 45TL çekti.
Ve Microsoft'un ana sayfasında da sonraki ayda da 45 TL çekeceği gözüküyor.
1 yıllık abonelik alanlar kontrol etsin, belki sizde de böyledir.
Microsoft'da çalışnan bir akrabam, ya da katıldığım ayrı bir çekiliş yok. Normal bir şekilde, 1 yıl önce 1 yıllık abonelik almıştım ve şu an bu şekilde.
Game Pass'e zam geldikten sonra hali hazırda aboneliğiniz varsa eski fiyattan alıyor 1 veya 2 ay sonra güncel zamlı fiyattan almaya başlıyor. Geçen sene ben de kullanmıştım eski fiyattan çekti sonraki ay zamlı fiyattan çekti ben de iptal etmiştim. Her zamda bunu yapıyor.
Bundan önce 1 yıllık abonelik almıştım, aldığımda yinelenen ödemeyi kapatmıştım ama son aylara doğru tekrar açmıştım. O zaman sanırım "sonraki ödeme" olarak 209 TL gözüküyordu, ama önceki hafta 44, 99TL olarak gözüktü. Büyük ihtimal karttan 209TL çeker diye düşünmüştüm, ama ciddi ciddi 45TL çekti.
1 yıllık abonelik alanlar kontrol etsin, belki sizde de böyledir.
Microsoft'da çalışnan bir akrabam, ya da katıldığım ayrı bir çekiliş yok. Normal bir şekilde, 1 yıl önce 1 yıllık abonelik almıştım ve şu an bu şekilde.