Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.213 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Xbox Game Pass alacağım 2 farklı seçeneği var hangisi almam gerek, ne farkı var?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.701 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #2 Böyle. Bence PC Game Pass alın. O da iyi ve güzel içerik sunuyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-21 214126.png 32,2 KB · Görüntüleme: 60
ArthurMorganKiral Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #3 Lyc dedi: Xbox Game Pass alacağım 2 farklı seçeneği var hangisi almam gerek, ne farkı var? Genişletmek için tıkla... PC de oynayacaksan ki PC de oynayacaksın muhtemelen. PC game Pass al. Ultimate Xbox konsolu olanlar için.
Lyc dedi: Xbox Game Pass alacağım 2 farklı seçeneği var hangisi almam gerek, ne farkı var? Genişletmek için tıkla... PC de oynayacaksan ki PC de oynayacaksın muhtemelen. PC game Pass al. Ultimate Xbox konsolu olanlar için.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.701 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #4 ArthurMorganKiral dedi: PC de oynayacaksan ki PC de oynayacaksın muhtemelen. PC game Pass al. Ultimate Xbox konsolu olanlar için. Genişletmek için tıkla... Hayır, Ultimate hem Konsol hem de PC için. Core sadece Konsol için.
ArthurMorganKiral dedi: PC de oynayacaksan ki PC de oynayacaksın muhtemelen. PC game Pass al. Ultimate Xbox konsolu olanlar için. Genişletmek için tıkla... Hayır, Ultimate hem Konsol hem de PC için. Core sadece Konsol için.
ArthurMorganKiral Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #5 The Real Ferid dedi: Hayır, Ultimate hem konsol hem de PC için. Core sadece konsol için. Genişletmek için tıkla... Ya adamda zaten Xbox yok.
The Real Ferid dedi: Hayır, Ultimate hem konsol hem de PC için. Core sadece konsol için. Genişletmek için tıkla... Ya adamda zaten Xbox yok.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.701 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #6 ArthurMorganKiral dedi: Ya adamda zaten Xbox yok. Genişletmek için tıkla... Ben Ultimate'in her iki platforumda kullanılabileceğini belirttim.
ArthurMorganKiral dedi: Ya adamda zaten Xbox yok. Genişletmek için tıkla... Ben Ultimate'in her iki platforumda kullanılabileceğini belirttim.
Yusufir Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 349 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #7 Lyc dedi: Xbox Game Pass alacağım 2 farklı seçeneği var hangisi almam gerek, ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Eğer sadece PC'de oyun oynacaksan ve Xbox sahibi birisi de değilsen, Ayda 209₺ olan PC sürümünü seçmelisin. Çünkü Ultimate paket, hem Xbox, hem de PC'yi kapsıyor.
Lyc dedi: Xbox Game Pass alacağım 2 farklı seçeneği var hangisi almam gerek, ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Eğer sadece PC'de oyun oynacaksan ve Xbox sahibi birisi de değilsen, Ayda 209₺ olan PC sürümünü seçmelisin. Çünkü Ultimate paket, hem Xbox, hem de PC'yi kapsıyor.