Game Pass Steam'in bir parçası olabilir

MissingTimeLord

Kilopat
Daha fazla  
Gabe Newell Valve'nin kendi Xbox Game Pass'ını oluşturmak için şu an da bir planı yok ama Microsoft Xbox Game Pass'ı Steam'e entegre etmeye sıcak baktıklarını ileride gerçekleşecek bir ortaklıktan keyif alacaklarını belirtti. Kaynak IGN

Şahsi fikrim bu gerçekleşirse eğer Epic Games'in fişini çeker hatta üzerine toprak atar.

Gabe Newell Valve'nin kendi Xbox Game Pass'ını oluşturmak için şu an da bir planı yok ama Microsoft Xbox Game Pass'ı Steam'e entegre etmeye sıcak baktıklarını ileride gerçekleşecek bir ortaklıktan keyif alacaklarını belirtti. Kaynak IGN

Şahsi fikrim bu gerçekleşirse eğer Epic Games'in fişini çeker hatta üzerine toprak atar.

Steam üzerinde ki çoğu oyun ücretsiz olur o zaman Firma'nın kendi zararına.

Steam Gamepass ile diyelim entegre edildi ne kadar oyun varsa aylık ödemeyle oynanılabilecek demi mesela Ets ve Gta 5'i Gamepass ile oynama durum gerçekten böyleyse TruckersMP ve GTA Online camialarınada şimdiden çok aşırı büyük bir biçimde geçmiş olsun anlayan anladı olayı.

Son düzenleme:
Umarım böyle bir şey olmaz şu an Xbox sistemi zaten güzel. Anlaşma demek para demek böyle olursa oyunlara ayırılan bütçe azalabilir. Game Pass fiyatları da artabilir. Eğer bunu sadece Steam Deck için düşünüyorlarsa Xbox'ın yararına olur onun dışında oyuncu tarafına da zarar.

Benim için mükemmel olur FIFA 21 ve BF 5 savelerim duruyor EA play almadım daha 1000 saate yakın oynadım hepsini

Steam Gamepass ile diyelim entegre edildi ne kadar oyun varsa aylık ödemeyle oynanılabilecek demi mesela Ets ve Gta 5'i Gamepass ile oynama durum gerçekten böyleyse TruckersMP ve GTA Online camialarınada şimdiden çok aşırı büyük bir biçimde geçmiş olsun anlayan anladı olayı.
Hocam tüm oyunlar gelmez. Bence MicrosoftStore/Xbox uygulamasındaki sorunları (oyunları indirirken çıkan sorunlar,dosyalara erişilmediğinden yama ve mod kuramama) gidermek yerine Steam ile anlaşıp GamePassteki oyunları Steam'den indirebiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı